0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
renkli cam yasak değil, orjinal olanlar var biliyorsunuz. ruhsata işletmek için ticari araç ruhsatı olması gerekiyor. yollarda gördüyseniz camlarına reklam filmleri yapıştıranlar var. bunlar yasak değil. aslında yasak olmasının bir mantığıda yok. öncamlarda görüşü kısıtlamadığı sürece sakıncalı bir şey değil. resmi araçlar biler filmli oluyor orjinal değil çoğu, yani kanunlara uygun değil fakat polis onlara müdahale etmiyot çünkü kendileride kullanıyor. yazın filmsiz bir araçla yolculuk yapmak istemem doğrusu.
onuda hırsız farkedermi acaba...ne kadar caydırıcı olur?
Karartılmış camlara karşı olanlardanım ve bu yasayı destekliyorum neden derseniz kimisi çok abartıyor aracın içinde ne var kim var nedir göremiyorsunuz anlayamıyorsunuz karartılmış camlı bir aracı polis durdurup yaklaştığında içindekini göremiyor içerideki bir suçluysa ve çıkartıp polise sıkarsa hesabını kim verecek bence çok yerinde ve doğru bir uygulama olmuş
Bu sadece bunun için alınmış bir güvenlik önlemidir araca yaklaştığında içerisi görünmüyor polisin içerisindekini indirmesine fırsat kalmadan adam polisi indirirse ne olacak Alperen kardeşim
araca özel perde alın ,cezalarla uğraşmayın
Araçlarınıza takın perde uğraşmayın cam filmiyle....... Devletin memuruda kanunlarıda sizinlen uğraşmasın çözüm bu kadar basit nedendir bu kadar diretmek illa cam filmi olacak yok 1 numarımı 2 numaramı yoksa 3 numaramı olsun 1 numara taktırırsam memur anlamaz 2 numarada taktırsam idare eder falan filan bana boş geliyor....Haaa yanlış anlaşılmasın cam filimi yaptıran arkadaşa saygı duyarım kendi bileceği iş kendi yiyeceği ceza selametle...
Kesinlikle katiliyorum perde konusuna.
öncelikle yanlış anlamayın saygı duyuyorum düşüncelerinize ama araçlarını bu denli seven insanların perde kullanımını seveceklerini hiç ama hiç sanmıyorum..örneğin, ben hiç mi camı açmıcam? sigara içenler azıcık havalansın diye kışın bile üsten birazcıcık açıyorlar o zaman perdeyi napcaz? siz hiç perdesi varken bir arabnın camını açtınız mı?orjinalse sadece perdeye zarar ama değil sonradan araca özel alınanlardansa bittiniz...cam filmi perdeye göre oldukça yüksek oranda güneşten gelen zaralı ışınları kırar ve kaza anında camdan kaynaklanabilecek yaralanmaları da minimuma indirir...bence içtende dıştanda görüntüsü berbat perdenin ve cam filminin verdiği o spor havanın binde birinide vermiyor.ayrıca ben araçlarımın ön camınada film çektriyorum buna perdeyle çözüm bulamayız sanırım? birde bana perdenin, cam filmine karşı yasal yollar dışında üstün olduğu bir örnek verebilirmisiniz mesela ? üzgünüm ama keşke kötü amaçlı kullanılmasa cam filmi gerçekten gerekli ve yararlı birşey ve perdeyle kıyaslanamaz...
hırsızı engellemek için karartma yerine güvenlikli takılması daha mantıklı değilmi zaten? ben karartma camların tam amacının güvenlik olduğunu sanmıyorum..daha çok görselliğe hedefli..
Arkadaşlar, ülkemizde kolormatik film yada cam yapan bir yer varmı?
lazerle karartıyorlar