Gönderen Konu: Şuan İtibari ile Ankara'da Trafik Durmuş Görünüyor (28.02.2012 16:00)  (Okunma sayısı 2963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Bugün işe gitmediğim için evden hiç çıkmadım, yaklaşık 1 saattir Konya yolunu izliyorum. Trafik az önce tam olarak durdu. Adım bile yürümüyor. Benim görüş alanım Kepekli mevki olarak bilenen rampayı görmekte fakat burası duruyor ise mutlaka heryere sirayet edecektir

Trafiğe çıkacaklar dikkatli olsun lütfen.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
Paylaşım için teşekkürler Ali Hocam. Allah, sana ve trafikteki diğer vatandaşlara sabır versin.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
Konya yolu zaten özünde kapalı bir yol :) hele azcık ıslandı ya şimdi millet çadır kurmaya başlasın orda :) ben de okuldan gelirken kaydım 2-3 kez. iyi yağdı mübarek.
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
işte bu yüzden Ankara yaşanılacak yer değil diye düşünenlerdenim  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
Bu konuda İstanbul'u Ankara'dan cazip kılan ne olabilir ki? :) Ankara'da trafik her daim İstanbul'dan daha düzgün ve akıcıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti

Sizin hergün yaşadığınız trafik eziyeti bizde sadece kar yağdığında ya da Papa geldiğinde oluyor :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
geçen yıl bir gün olmuştu Melih abi tuz döküp yalatmıştı ama yine de bir gece millet evine yürümek zorunda kalmıştı.....

Allahtan ilçedeyim ve evimle işim arası 500 metre.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
eveeet Mart ayıydı sanırım. G.O.P ta kalmış ve yürüyerek eve gelmiştim düşe kalka :) üstüne aracım 1 hafta yabancı bir apartmanın önünde kalmak zorunda kaldı. Aracımı almaya gittiğimde bir hayırsever önünü arkasını temizlemişti :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt

betül hanım bu sene ankaraya yağan kar istanbula yağsaydı trafikte ne durumda kalabileceğinizi emin olun siz bile kestiremezdiniz...
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
geçen yıl bir gün olmuştu Melih abi tuz döküp yalatmıştı ama yine de bir gece millet evine yürümek zorunda kalmıştı.....

Allahtan ilçedeyim ve evimle işim arası 500 metre.....

Yeğenlerinizle Dikmen'de çektiğiniz sıkıntıyı kastediyorsunuz sanırım, inşallah benzerini yaşamazsınız tekrar :(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Eşim 1 saat önce iş yerinden çıktı ama eve gelmesi 3 - 4 saati bulacak galiba :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Sizin hergün yaşadığınız trafik eziyeti bizde sadece kar yağdığında ya da Papa geldiğinde oluyor :)

ahahaha çok enteresan bir bakış açınız var Ali bey, dünyanın sayılı şehirlerinden biri olan ve türkiye nüfusunun neredeyse dörtte birinin topandığı İstanbul'da bırakın da trafik çilesi olsun dimi..İşte bu yüzden Ankarayı anlamam ya..saçma anlam veremediğim bir trafik kaosu var ki ben çok seyrek gitmeme rağmen bunu farkettim..Hem sizdeki kar bize yağdığında bizde önlem olarak yollar tuzlanıyor, sizin ''sel bastığında üst kata çıkın'' diyerek beyin gelişiminin henüz moleküler seviyede kaldığını belli eden bş2b nasıl önlemler alıyor bilemem  :lol:

Düzenleme: 3. Şahıslar.

tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Malesef ben surekli Istanbul'a gidiyorum, Ankara'da bizim sektorun kisitli olmasi sebebi ile bazen İstanbul'a yerlesmeyi bile dusundugum oluyor fakat her İstanbul seyahatimden sonra vazgeciyorum. İstanbul'da insanlarin evlerinden islerine gittikleri zaman icerisinde ben evimden Eskisehir'deki musterime gidebiliyorum. Gercekten beni yoruyor İstanbul ve bu nedenle İstanbul'da yasayanlar icin uzuluyorum zaman zaman ama siz alismis olmalisiniz bu duruma. Ben gezmek icin cok guzel bir sehir olduguna inandigim İstanbul'u ilkbahar ve yaz aylarinin hafta sonlarinda sevmenin yeterli oldugunu dusunuyorum.

Düzeltme: Önceki mesaj düzeltildiği için gereksiz bölümler silinmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Bir de İstanbul'un 1/4' u buyuklugunde olan bir sehirde Istanbul'un 1/8' kadar trafik olmasida gayet normal olsa gerek :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Bir de İstanbul'un 1/4' u buyuklugunde olan bir sehirde Istanbul'un 1/8' kadar trafik olmasida gayet normal olsa gerek :)

Ali bey konuyu amacından saptıran bence siz oluyorsunuz bu mesajınızla...:))) Sonuçta İstanbulda insanlar salt tarım ve hayvancılıkla geçinmiyorlar, burası ticaretin ekonominin merkezi, metropolden bahsediyoruz..Neredeyse her eve bir aracın düşmesi kadar olağan bir şey yok..Hatta bizim evde 4 kişilik bir aile olmamıza rağmen ben ve abim araç kullanıyoruz..Dünyanın bütün büyük şehirlerine bakarsanız aynı sorunu çektiklerini, bunun da sebebinin dinamik yapısından kaynaklandığını görürsünüz.... :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • 45 kere teşekkür edildi
Aracımda kar lastiği var, Allaha şükür en dik yokuşta bile sıkıntı çekmiyorum. Konya yolunun kapalı olduğunu öğrenince, etlik forumdan, çankaya birlik mahallesine incekten gittim :D Yaklaşık 50 dakika sürdü, bir sıkıntı yaşamadım :)
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ali bey sizin kar yağışını camdan seyrettiğiniz zaman bende o sırada bir kamu servisinin içinde çok yavaş bir şekilde gölbaşı istikametinden  kepekliyi çıkmış dikmenden aştiye doğru ilerliyordum..... Ankara istikametinden gölbaşı istikametine giden yolun dikmen rampasının tam ortasında bir tır yolu yanlamasına kapatmıştı  Ankaradan gölbaşına gidiş durmuştu saat 18 : 00 ......... şu an itibariyle 22:17 Ankarada kar devam ediyor.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ankaranın gözünü seveyim..... onbeş gün önce İstanbula göreve gittim beş günlüğüne Kadıköy trafiğinden 3.5 saatte çıktım Allahtan e5 te önümüzde eskortlarımız vardı emniyet şeridinden işimizi hallettik  son olarak En büyük Ankara... :D :D :D :D :D :D
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Ali bey konuyu amacından saptıran bence siz oluyorsunuz bu mesajınızla...:))) Sonuçta İstanbulda insanlar salt tarım ve hayvancılıkla geçinmiyorlar, burası ticaretin ekonominin merkezi, metropolden bahsediyoruz..Neredeyse her eve bir aracın düşmesi kadar olağan bir şey yok..Hatta bizim evde 4 kişilik bir aile olmamıza rağmen ben ve abim araç kullanıyoruz..Dünyanın bütün büyük şehirlerine bakarsanız aynı sorunu çektiklerini, bunun da sebebinin dinamik yapısından kaynaklandığını görürsünüz.... :)

Hımmmm;Sizin konuyu amacından saptırdığınızı mı söyledim ki siz asıl konuyu benim saptırdığımı düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ankara'nın trafiğiyle İstanbul'unkini karşılaştırmak abes olmuş....

Her nekadar yolları tuzlayıp yalatan bir bel.başk. olsa da Ankara trafik açısından sorunsuz sayılır... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."