Gönderen Konu: Şuan İtibari ile Ankara'da Trafik Durmuş Görünüyor (28.02.2012 16:00)  (Okunma sayısı 2964 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ankara'nın trafiğiyle İstanbul'unkini karşılaştırmak abes olmuş....

Her nekadar yolları tuzlayıp yalatan bir bel.başk. olsa da Ankara trafik açısından sorunsuz sayılır... :D

bence de abes...aynı kulvarlarda değil çünkü bu iki şehir  8-)
tevazu erdemdir...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
bence de abes...aynı kulvarlarda değil çünkü bu iki şehir  8-)

3. köprünüz de yapılınca değmesinler keyfinize..... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
ahahaha çok enteresan bir bakış açınız var Ali bey, dünyanın sayılı şehirlerinden biri olan ve türkiye nüfusunun neredeyse dörtte birinin topandığı İstanbul'da bırakın da trafik çilesi olsun dimi..İşte bu yüzden Ankarayı anlamam ya..saçma anlam veremediğim bir trafik kaosu var ki ben çok seyrek gitmeme rağmen bunu farkettim..Hem sizdeki kar bize yağdığında bizde önlem olarak yollar tuzlanıyor, sizin ''sel bastığında üst kata çıkın'' diyerek beyin gelişiminin henüz moleküler seviyede kaldığını belli eden bş2b nasıl önlemler alıyor bilemem  :lol:

Düzenleme: 3. Şahıslar.

betül hanım ya siz ankarayı tam bilmiyorsunuz yada ben istanbul diye başka bir şehre gidiyorum galiba... istanbulda yaşayıpta ankara trafiğine karışık diyorsanız size başka verebilecek bi cevap bulamıyorum doğrusu..
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
Malesef ben surekli Istanbul'a gidiyorum, Ankara'da bizim sektorun kisitli olmasi sebebi ile bazen İstanbul'a yerlesmeyi bile dusundugum oluyor fakat her İstanbul seyahatimden sonra vazgeciyorum. İstanbul'da insanlarin evlerinden islerine gittikleri zaman icerisinde ben evimden Eskisehir'deki musterime gidebiliyorum. Gercekten beni yoruyor İstanbul ve bu nedenle İstanbul'da yasayanlar icin uzuluyorum zaman zaman ama siz alismis olmalisiniz bu duruma. Ben gezmek icin cok guzel bir sehir olduguna inandigim İstanbul'u ilkbahar ve yaz aylarinin hafta sonlarinda sevmenin yeterli oldugunu dusunuyorum.

Düzeltme: Önceki mesaj düzeltildiği için gereksiz bölümler silinmiştir.

aynen katılıyorum Ali bey..
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Gözümüz aydın ali bey, bu gün okullar tatil edilince trafik normale dönmüş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Gözümüz aydın ali bey, bu gün okullar tatil edilince trafik normale dönmüş

Benim değil hocam trafikte olaların gözü aydın, ben iki gündür evden çıkmadığım için böyle bir derdim yok çok şükür :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
bu havada evde oturmak keyfi olmalı, bi de neskafe yap, Tv seyret, Oooohhhhhh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • power outside mirrors with folding featured!
Sabah işe giderken donacağım zannettim, servise kadar sağolsun komşum Chrysler GrandVoyager'ı ile bıraktı :) tık demeden gidiyor kereta
should be corolla ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
bu havada evde oturmak keyfi olmalı,

hem de ne biçim :D
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
valla bende yağmura karşı bira keyfi yapıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
3. köprünüz de yapılınca değmesinler keyfinize..... :D

Bir düzeltme yapmak isterim, "en kısa sürede 5. köprü de yapılınca değmesinler keyfinize" olması gerekirdi.

Günün 24 saati 30km'lik trafik kuyruğunu bugün itibariyle 5 köprü, bir tünel ancak normale çevirebilirdi.

Malesef, İstanbul nüfusuyla ve dinamikliğiyle dünya şehirleri arasındadır ama iki yakası bir araya gelme konusunda dünya şehirleri arasında en fakir olanıdır. Dünya şehirlerinde, içinden bu çapta nehir geçen örneklerine bakınca, overlokla işlenmiş olduklarını görebilirsiniz.

İstanbul trafiğinde yaşlanan insanlar şöyle diyebilir, her zaman 30+30km'lik kuyruk oluşmuyor; İstanbulu bilmeyenler için açıklamak isterim, bunun açılımı şöyledir, 30km'lik kuyruk boyunca 30km/h ile veya çoğu zaman dur kalklarla gidilen saatler haricinde gece saatlerinde 60km/h ile de gidilebilmektedir.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
ankaranın trafiğini beğenmek çok iddialı olmuş bence. ben hergün evimin önünden bir ışık geçmek için 5 dk kaybediyorum. 5 km lik yolda sadece tek bir ışık var ve ben o ışıktan 5dkda çıkamıyorum. kendimizi kandırmayalım, birçok altgeçit-köprü yapılacağına her yere metro yapsalardı şuan trafikten ve araba yakıtlarından bu kadar bahsetmezdik heralde.
ön göğüsteki fareyi bir türlü bulamadım,
beynimi kemirmeye devam ediyor :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
ankaranın trafiğini beğenmek çok iddialı olmuş bence. ben hergün evimin önünden bir ışık geçmek için 5 dk kaybediyorum. 5 km lik yolda sadece tek bir ışık var ve ben o ışıktan 5dkda çıkamıyorum. kendimizi kandırmayalım, birçok altgeçit-köprü yapılacağına her yere metro yapsalardı şuan trafikten ve araba yakıtlarından bu kadar bahsetmezdik heralde.

bir ışık yüzünden 5dk'lık kayıp gerçekten çok kötü. birde istanbulda yaşasanız ne yaparsınız acaba
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
betül hanım ya siz ankarayı tam bilmiyorsunuz yada ben istanbul diye başka bir şehre gidiyorum galiba... istanbulda yaşayıpta ankara trafiğine karışık diyorsanız size başka verebilecek bir cevap bulamıyorum doğrusu..

sanırım anlayamadınız, çünkü ben anlatabildiğime inanıyorum.İki şehrin trafiğini elbette kıyaslamıyorum zaten bu iki şehir kıyaslanabilecek noktada değiller. :) Anlayamadığım Ankaranın bu saçma trafiği, aynı zamanda komik absürt saçma tabela ve tünel sistemi, aynı zamanda muhteşem belediyecilik anlayışı..Tüm bunlar güçlerini birleştirince İstanbul trafiğinden daha aciz daha dramatik bir tablo çiziyor. Çünkü zaten İstanbulda trafik olması kadar olağan birşey yok.Ben zaten istanbulda trafik yok demiyorum, dayanılabilir noktadadır da demiyorum, sadece haklı sebepleri var diyorum.Ama Ankarada o sebeplerden hiçbirini göremiyorum :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Konu Ankara - İstanbul kıyaslaması için açılmamıştı fakat bu yönde gittiğini görüyorum. Gereksiz bir polemik oluşmaması için konuyu kilitliyorum.

Saygılarımla.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"