0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankara'nın trafiğiyle İstanbul'unkini karşılaştırmak abes olmuş....Her nekadar yolları tuzlayıp yalatan bir bel.başk. olsa da Ankara trafik açısından sorunsuz sayılır...
bence de abes...aynı kulvarlarda değil çünkü bu iki şehir
ahahaha çok enteresan bir bakış açınız var Ali bey, dünyanın sayılı şehirlerinden biri olan ve türkiye nüfusunun neredeyse dörtte birinin topandığı İstanbul'da bırakın da trafik çilesi olsun dimi..İşte bu yüzden Ankarayı anlamam ya..saçma anlam veremediğim bir trafik kaosu var ki ben çok seyrek gitmeme rağmen bunu farkettim..Hem sizdeki kar bize yağdığında bizde önlem olarak yollar tuzlanıyor, sizin ''sel bastığında üst kata çıkın'' diyerek beyin gelişiminin henüz moleküler seviyede kaldığını belli eden bş2b nasıl önlemler alıyor bilemem Düzenleme: 3. Şahıslar.
Malesef ben surekli Istanbul'a gidiyorum, Ankara'da bizim sektorun kisitli olmasi sebebi ile bazen İstanbul'a yerlesmeyi bile dusundugum oluyor fakat her İstanbul seyahatimden sonra vazgeciyorum. İstanbul'da insanlarin evlerinden islerine gittikleri zaman icerisinde ben evimden Eskisehir'deki musterime gidebiliyorum. Gercekten beni yoruyor İstanbul ve bu nedenle İstanbul'da yasayanlar icin uzuluyorum zaman zaman ama siz alismis olmalisiniz bu duruma. Ben gezmek icin cok guzel bir sehir olduguna inandigim İstanbul'u ilkbahar ve yaz aylarinin hafta sonlarinda sevmenin yeterli oldugunu dusunuyorum.Düzeltme: Önceki mesaj düzeltildiği için gereksiz bölümler silinmiştir.
Gözümüz aydın ali bey, bu gün okullar tatil edilince trafik normale dönmüş
bu havada evde oturmak keyfi olmalı,
3. köprünüz de yapılınca değmesinler keyfinize.....
ankaranın trafiğini beğenmek çok iddialı olmuş bence. ben hergün evimin önünden bir ışık geçmek için 5 dk kaybediyorum. 5 km lik yolda sadece tek bir ışık var ve ben o ışıktan 5dkda çıkamıyorum. kendimizi kandırmayalım, birçok altgeçit-köprü yapılacağına her yere metro yapsalardı şuan trafikten ve araba yakıtlarından bu kadar bahsetmezdik heralde.
betül hanım ya siz ankarayı tam bilmiyorsunuz yada ben istanbul diye başka bir şehre gidiyorum galiba... istanbulda yaşayıpta ankara trafiğine karışık diyorsanız size başka verebilecek bir cevap bulamıyorum doğrusu..