0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı sorun benim aracımda da mevcut Levent bey. servis ile ilgili bir yanıt gelince paylaşırsanız sevinirim..
aynı sorun benim 4 aylık versodada oldu.türkiyede üretilen toyota modellerinin far ve stop gruplarını farsa diye türk şirketi yapıyor o yüzden bu tür olaylara alışmak lazım . şimdiye kadar hiçbir japon ve ingiliz montajı toyota da böyle bir sorun görmemiştim ,
aynı sıkıntı bende de var. Aracı yıkadıktan sonra ön far ve arka stopların üst köşesinde yumruk kadar buharlanma oluyor
Auris problemleri ile ilgili forumda o kadar çok konu ve şikayet var ki şaşırdım kaldım 2006 hatchback Corolla'dan sonra Aurise yöneldim ama açıkçası dış dizaynı ve iç dizaynı eski Hatchback Corolla gibi değildi ve vazgeçip Corolla aldım inanın 15 ay ve 8000 km oldu Auristeki problem ve şikayetlerin hiç birini yaşamadım ve çok memnunum farlarda ve stoplarda en ufak bir buğulanma görmedim sanırım bu Aurisin burada üretiliyor veya montajlanıyor olmasından da kaynaklanıyor Corolla tamamen dışarıdan geliyor ama oda farklı ülkelerde montaj yapılıyor şaşi nosu JTN ile başlayanlar tamamen Japonya üretimi ve benim aracımda orjinal Japonya üretimi belki buda bir etkendir.