0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ben bufün servise uğradım bu konu için.servisteki yetkili bu normal bişi dedi.ısrarlarım sonucu cumartesiye randevu aldım.su testi yapacaklarını söylediler.eğer su alıyorsa değişim yapacaklar garantiden.
Serkan kardeş lafı ağzımdan bu fotolarla aldın Bende benzer bir durumdan bahsedecektim. İşyerimizin önüne parkeden E250CDI Mercedes aracın farlarında da aynı şekilde hatta daha yoğun buğulanma vardı. Bu adamlar ne yapsın şimdi. Belli hava şartlarında olabilecek bir durum. Bende ayrıca 2012 Caddy de var ilk sene kış aylarında zaman zaman yaptı daha sonra hiç yapmadı. Daha önce kullandığım Yariste de mesela soğukta arabayı yıkayınca farların köşesi buhar yapıyor belli bir süre sonra geçiyordu. Çok pimpiriklenecek bir durum değil bana göre.Tabi herkezin kendi malı kendi görüşü birşey diyemem.Buda benim kanaatim.
aynı sorun hasar sonrası aracın değişim yapılan sağ farında meydana geldi. fotoğrafları çekip yolladım bakalım nasıl bir çözüm sunacaklar. servise çağırdılar. gittikten sonra nasıl bir çözüm sunacaklar sizlere bildiririm...
Arkadaşlar 1 senelik auris kullanıcısıyım ama daha önce farketmemiştim geçen dikkatimi çekti ön 2 farımdada arka taraflarında buğulanma var servisi aradım ya fotoğraf çekip yada buğulu halde bize getirin dediler 2011 model aurislerde bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı acaba ?