0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nice bir de uzaktan dıştan bir fotosunu görseydik iyiydi.
ıyı gunlerde kullanın ama merakımı maruz gorun benim aracında 3.5cm yay var arkaya iki kişi bindiğinde tumseklerden gecemıyorum bu kadar alcak sorun olmazmı
preslenmiş halinin fotosu varmı. amortisörlere işlem uygulandımı sertleştirme vs. vurma yapıyormu , nerde ve özel değilse ne kadara yaptırdınz:) güle güle kullanın
valla ahmet birşey söylesem inanmazsın ama akşam misafirler vardı onları bırakmaya gittim ağlıyarak bıraktım arabada 7 kişi vardı en hafifi 60 kilo ama çok hafif arkalarda vurma oldu okadar başka bir sorun yoktu
acaba preslenmiş oldugu için çökme daha mı az oluyor inanın benim aracımda arkada 3 kişi olunca arka teker camurluga giriyor
Fotoğraflar nerde Selim abi ? 7,5 cm amortisörlerin ömrünü yarıdan daha fazla öldürmeye yetecek bir ölçü..Sertleştirme vs.olmuştur umarım yataklardan..
Ahmet,Sendeki yayların markası ne ? bende eibach 3,5 var henüz takmadım ama bu yaza doğru takmayı planlıyorum, beni endişe içine attın şimdi...
benimkiler serviste takıldı orjınal yayı toyotanın 3,5uk oda tek kişiyken sorun yasamıyorum ancak arka koltuklar doldumu surtuyor
Serviste corolla için yok mu spor yay fiyatları ne durumdadır acep iki haftaya kadar toyomu baştan aşağı yeniliyorum
lastik ebatları nedir. fazlamı geniş acaba 3.5 luk yayla sürtmesi zor aslında.
bildiğim kadarıyla var ama bir sorun emin degilimlastıkler 225-40-18 acaba servisin yayları dahamı yumusak
Makyajlı aurisi olupta eibach 3,5 luk takan varmı acaba burda ? varsa yorum almak isterim, sürtermi sürtmez mi , takayım mı takmayayım mı karar veremiyorum bir türlü ... yardım Allah aşkına