0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan 38-39000 e istediğim modelde Accord bulmam sanırım imkansız. Yoksa Accord'u ben de düşünmeden seçerdim.
Bence de Avensis alternatif olarak Accord ve Mazda 6 olabilir yalnız Avensis düşünürseniz 1.6 motor şahsi görüşüm kesinlikle tavsiye etmem. Neden derseniz alternatif gösterdiğim araçların motor hacmi en düşük 2.0 dir ayrıca D sınıfı bir araç düşünüyorsanız yakıt ve vergisini sorun etmeyeceğinizi düşünüyorum.
Tekin abi Mondeo yu eleştirde çıkarayım aklımdan. Avensisle arasında ki farkı herkesin aklında yer edecek şekilde yazacak olsan ne yazardın? Sana zahmet abi Mesela biz Necatiyle donanım olarak Mondeonun daha zengin olduğunu gördük. Bu sanırım mondeonun + larından biri. Negatif yönlerini senden dinleyelim.
Zafer abi avensisn 1.6 sını sadece alternatif gösterdiğin araçların 2.0 olması nedeniyle mi tavsiye etmiyorsun yoksa teknik olarak benim bilmediğim bir durum mu var? (kasa ağır geliyor vb...)
mondeo nun yeni kasası süper otm dizel dadından yenmez param yetseydi düşünmezdim diyebilirim ama hiç kullanmadım..Tekin beyi dinlemek lazım yalıtımı nasıl mesela?
Bence avensis hatta bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2010-toyota-avensis-elegant-75661145/detay
Alternatif gösterdiğim araçlar bir göstergeydi ama D sınıf bir araca 1.6 motoru sindiremiyorum isterse turbo olsun teknik açıdan performans açısından uzun yolda konfor açısından ikinci elde değer açısından vs vs vs bu böyle uzar gider ama dediğim gibi bu benim şahsi görüşüm D sınıfı bir araç alacak olsam 1.6 ve turbolu araçlara kesinlikle yaklaşmam
Buyurun ikinci eldeki değeri yerlerde ama sadece bu değil binlerce ilan var 1.6 Avensis hepsinin fiyatı çok düşük neden acaba?