Gönderen Konu: Toyota'ya Dava Açmaya Hazırlanıyorum.  (Okunma sayısı 10343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota'ya Dava Açmaya Hazırlanıyorum.
« Yanıtla #60 : Mart 01, 2012, 14:14:31 »
Pardon
ben toyota sanıyordum
Hondayı mutlaka denemelisin

İnşallah bir daha ki sefere ama Accord çok hoşuma gidiyor olursa o olsun artık kısmet hayırlısı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 01, 2012, 14:14:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #61 : Mart 01, 2012, 14:20:22 »
Zafer abi hondanın otomatiği ile ilgili beğenmediğin şey neydi tam olarak? yani otomatik viteslere karşı mı bu tepki yoksa hındanın otomatiğine mi onu mrk ettim. Şu ara hondaya bakıyorumda...
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 01, 2012, 14:24:09 »
Zafer abi hondanın otomatiği ile ilgili beğenmediğin şey neydi tam olarak? yani otomatik viteslere karşı mı bu tepki yoksa hındanın otomatiğine mi onu mrk ettim. Şu ara hondaya bakıyorumda...

Murat ne diyorsun yavw
bu saatte kafayımı çekiyorsun :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 01, 2012, 14:26:42 »

Murat kardeşim Honda Civic'in otomatik vitesi ile ilgili hiçbir şikayet ve olumsuz bir ifade duymadım ben otomatik vites sevmiyorum test aracı otomatikti ve mecburen kullandım fenada değildi sanki ama Mercedes'te olsa otomatik bana göre değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #64 : Mart 01, 2012, 14:30:59 »
Murat ne diyorsun yavw
bu saatte kafayımı çekiyorsun :rofl:

Kemal Abi kafayı çekmişten beterim son 1-2 gündür. Bi de kar yağdır ankaraya millet gelip arabamı da göremiyor anca millete telefonda laf yetiştriyorum :D En azından honca kullanan en azındn 1 kez bile test etmiş olanların izlenimlerini öğrenmeye çalışıyorum :D
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 02, 2012, 09:11:42 »
Bu Sabah aracımı aldım servisten. Hatta İşe dönüşte Furkan Çelik Arkadaşımızın da Arkamda oldugunu gördüm :)

Direksiyon kolu değiştirilmiş. Test aşamasında gelen seslerin arttığı söylendi. yaklaşık 1.600 tl lik bir değişim bu. Allahtan aracın garantisi devam ediyor. herneyse .. Şu an için bir sıkıntı görünmüyor.  Aracımla sessiz sakin geldik bakalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 05, 2012, 15:23:54 »
Bu Sabah aracımı aldım servisten. Hatta İşe dönüşte Furkan Çelik Arkadaşımızın da Arkamda oldugunu gördüm :)

Direksiyon kolu değiştirilmiş. Test aşamasında gelen seslerin arttığı söylendi. yaklaşık 1.600 tl lik bir değişim bu. Allahtan aracın garantisi devam ediyor. herneyse .. Şu an için bir sıkıntı görünmüyor.  Aracımla sessiz sakin geldik bakalım.

geçmiş olsun Volkan bey, bundan sonra garanti süresi içinde tekerrür edecek sorunlarda sahip olduğunuz kanuni haklarınızı da unutmadan keyifli sessiz sadasız sürüşler dilerim  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mart 05, 2012, 16:28:39 »
sagolun betül hanım. inşallah sorun çıkmaz.  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mart 08, 2012, 20:57:09 »
   Üç hafta önce Çarşamba gunü İsuzu'nun resmi web sitesinden sıkıntımı dile getirmiştim.Bir hafta dolduğunda arayan soran olmadı.Betul hanimdan aldığım fikir desteğiyle bu sefer 444 44 79 Nolu çağrı merkezini aradım ve derdimi anlattım.Bu hafta salı gunü arayan olmayınca tekrar 444 44 79'u arayıp patladım.Yarin öğlene kadar herhangi bir yetkili beni aramadigi taktirde,öğleden sonra Ankara adliyesine gidip hakkınızda hem araç degisimi için hem de ticari itibarımın zedelenmesinden dolayı maddi tazminat davası acacağım.Ulusal yayın yapan bur gazeteye,ilgilenmediğiniz sorunlarımı dile getiren tam sayfa ilan vereceğim dedim.Dedim ve üç haftadır sesi soluğu çıkmayan yetkililer ayağa kalktı.
   Ertesi gün fabrikadan aradıklarında,Betül Hanim ve meslektaşı Rahmi amcadan aldığım tüyolarla gerekli konuşmayı yaptım.İsi yargıya götürmeden çözmeyi umuyorum...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Mart 08, 2012, 20:58:41 »
   Üç hafta önce Çarşamba gunü İsuzu'nun resmi web sitesinden sıkıntımı dile getirmiştim.Bir hafta dolduğunda arayan soran olmadı.Betul hanimdan aldığım fikir desteğiyle bu sefer 444 44 79 Nolu çağrı merkezini aradım ve derdimi anlattım.Bu hafta salı gunü arayan olmayınca tekrar 444 44 79'u arayıp patladım.Yarin öğlene kadar herhangi bir yetkili beni aramadigi taktirde,öğleden sonra Ankara adliyesine gidip hakkınızda hem araç degisimi için hem de ticari itibarımın zedelenmesinden dolayı maddi tazminat davası acacağım.Ulusal yayın yapan bur gazeteye,ilgilenmediğiniz sorunlarımı dile getiren tam sayfa ilan vereceğim dedim.Dedim ve üç haftadır sesi soluğu çıkmayan yetkililer ayağa kalktı.
   Ertesi gün fabrikadan aradıklarında,Betül Hanim ve meslektaşı Rahmi amcadan aldığım tüyolarla gerekli konuşmayı yaptım.İsi yargıya götürmeden çözmeyi umuyorum...

bu ülkede haklar tehdit ve ayaklanma olmadan talep edilemiyor malesef..Gelişmelerden bizi de haberdar edin mutlaka Özcan bey...
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mart 08, 2012, 21:22:26 »
bu ülkede haklar tehdit ve ayaklanma olmadan talep edilemiyor malesef..Gelişmelerden bizi de haberdar edin mutlaka Özcan bey...
   Aldığım duyumlara göre fabrika ve servis arasında yogun bir telefon ve e-mail trafiği yaşanıyor.Onemli bir gelişme olduğu taktirde size bilgi veririm Betül Hanim.Size tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarim
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR