0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pardonben toyota sanıyordumHondayı mutlaka denemelisin
Zafer abi hondanın otomatiği ile ilgili beğenmediğin şey neydi tam olarak? yani otomatik viteslere karşı mı bu tepki yoksa hındanın otomatiğine mi onu mrk ettim. Şu ara hondaya bakıyorumda...
Murat ne diyorsun yavw bu saatte kafayımı çekiyorsun
Bu Sabah aracımı aldım servisten. Hatta İşe dönüşte Furkan Çelik Arkadaşımızın da Arkamda oldugunu gördüm Direksiyon kolu değiştirilmiş. Test aşamasında gelen seslerin arttığı söylendi. yaklaşık 1.600 tl lik bir değişim bu. Allahtan aracın garantisi devam ediyor. herneyse .. Şu an için bir sıkıntı görünmüyor. Aracımla sessiz sakin geldik bakalım.
Üç hafta önce Çarşamba gunü İsuzu'nun resmi web sitesinden sıkıntımı dile getirmiştim.Bir hafta dolduğunda arayan soran olmadı.Betul hanimdan aldığım fikir desteğiyle bu sefer 444 44 79 Nolu çağrı merkezini aradım ve derdimi anlattım.Bu hafta salı gunü arayan olmayınca tekrar 444 44 79'u arayıp patladım.Yarin öğlene kadar herhangi bir yetkili beni aramadigi taktirde,öğleden sonra Ankara adliyesine gidip hakkınızda hem araç degisimi için hem de ticari itibarımın zedelenmesinden dolayı maddi tazminat davası acacağım.Ulusal yayın yapan bur gazeteye,ilgilenmediğiniz sorunlarımı dile getiren tam sayfa ilan vereceğim dedim.Dedim ve üç haftadır sesi soluğu çıkmayan yetkililer ayağa kalktı. Ertesi gün fabrikadan aradıklarında,Betül Hanim ve meslektaşı Rahmi amcadan aldığım tüyolarla gerekli konuşmayı yaptım.İsi yargıya götürmeden çözmeyi umuyorum...
bu ülkede haklar tehdit ve ayaklanma olmadan talep edilemiyor malesef..Gelişmelerden bizi de haberdar edin mutlaka Özcan bey...