0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Derdimi Anlatamıyorum Galiba Aracımda yay ve janttan önce de sonra da sadece ön gögüs gıcırtısı vardı. servise girip cıktıktan sonra olmayan yerlerden ses gelmeye başladı. Elimde ki servis kagıtlarında da bu belli. İlk servise girişim sadece ön gögüsle ilgili. 2. servis girisim kaporta ve iskeletlerle ilgili. son girişimde bunlara dahil olarak direksiyondan gelen yay sesidir. Yine dün aracı servise bıraktım. önce ses gelmiyor dediler. sonra da tesst sürüşlerinde sesin arttıgını gördük arac kalsın dediler. Ve su an arıyorum not bıraktırıyorum bilgi amaçlı geri de dönmüyorlar. umarım anlamıssınızdır. benim sadece ses geliyo diye dava acma niyetim yok. öyle bir cahil cesaretim de. Serviş dışında yapılan işlemler aracın garantisini bozar. Aracımı da yapılan degisikliklerden haberleri var. Ve su an yapılan işlemlerin hepsi garanti kapsamında. bunun sıkıntı olacagını düsünmüyorum.
şimdi benim aracımdada ses vardı ben servise dağva açsam kazanabilirmiyim sence ?
firmaları korumak gibi bir niyetim yok-yanlış anlaşılmasın ama sadece toyota değil, japonarabalarının her yerinden çıtırtılar-tıkırtılar gelir sürüş esnasında, yol seside de aynen içerdedir.bu durum çoğu kullanıcı tarafından bilinir ve yeni modellerde dahi giderilmemiştir.çözüm yolu ise iyi bir müzik sistemi veya daha çok konfor vaad eden başka markalara geçmek olabilir.türkiyede mahkemeler tarafsız değil. sizin lehinizde karar çıkacağından çok emin olmayın.
5 yıl süründükten sonra kazandın değilmitebrikler...!
Olsun varsınGeç te olsa amacına ulaşmışsınaracın güncel fatura bedelini mi aldın, yoksa 5 yıl önce ödediğin miktarı mı aldın
o zaman zarar etmişsinmahkeme masraflarını alamadınmı karşı taraftan
Şimdi 2011 Corolla comfort extra 1.6 var. Çamkıran'a gittim Civic alıyordum direkten döndüm Çamkıran eski 2006 1.6 Hatchback Corollam'a takasdaçok düşük bir fiyat verdi bende Borovalı'nın yolunu tuttum.
Akıllanmadın hala