0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi sen bu konuyu açtın ya ille biri şimdi asıl efsane bu diye ae 101 fotoğrafı paylaşır şimdiden uyaralım arkadaşlar sakın yapmayın böyle bişey
Efsane denince benim aklıma nedense ilk Sakallı Bebek geliyor Sabaha kadar kıyametin kopmasını bekleyeceğim diye bir saniye bile uyumadığımdan ve duyduğum her çıtırtıda "Aha koptu!" diye yataktan fırladığımdan olsa gerek, derin bir yara bırakmış bende
Haliç' in dibindeki altın dolu gemiler benim favorimdir. Tabii bir de Japonlar' ın "altınlar sizin olsun, bize çamurunu verin" efsanesi. Efsane değil de daha çok geyik tabii ki.
yenikapı arkeolojik kazı çalışmasından 20nin üzerinde adet yük gemisi v.s., kilise, altın ve birçok tarihi eser çıktığını, vezneciler (şehzadebaşı) arkeolojik kazısından surlar, sikke altınlar ve birçok tarihi eser bulunduğunu biliyor musunuz? halicin altında da birşeyler vardır bence, tabi japonların konu ile ilgisi var mıdır bilemiyorum
Ağacı kesince içindeki yaş halkalarının ; dünyanın en ilkel dili olan arapçada "allahu ekber" yazmasıbirde bir papağanmıydı neydi bir kuşun ötmesinin yine dini bir vecizeye bağlanması....
tehlikeli sularda yüzüyorsunuz Kemal Bey