0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
celik motor.mpgbir tane reklamda benden..
Bu reklamı çok başarısız buluyorum ve beğenmiyorumsiz nasıl beğendiniz şaşırdım doğrusu?
Ukra City 2010 Reklam Filmi : Necati Şaşmaz Ukra City Reklam Yüzü OlduBu reklam filmi başarısı LYS de sınav sorusu olarak soruldu. soru ise şu şekilde ;"TV'de konuşma yapan bir inşaat firmasının halkla ilişkiler temsilcisi, hedef kitlelerinin izledikleri dizileri araştırdıklarını, o bilgilerdeki kahramanların yüzlerine reklamlarda yer verdiklerini söyler, bu tür reklamlardan sonra da evlerin satışlarında anlamlı bir artış olduğunu gözlediklerini dile getirir. Bu parçadaki reklamın başarılı olması dizi izleyicilerinin aşağıdaki özelliklerinden hangisi ile açıklanabilir?"Bu reklam filmi ile ilgili yorumunuzu merak ediyorum Çetin Bey,
Reklam ile. İlgili olarak vermiş olduğum ayrıntıları gözden Kacırmıs olmalısınız.. Reklam başarısı uzerine yorum yapmanız adına sınav sorusu olarak sorulmus olması konusundaki dusuncenızı merak etmiştim. Yoksa Ukra insaat reklam yüzünün oynamış oldugu filmleri ızlemenız cok önemli değildi.. beklediğim yorumu alamadım şaşırdım bakış acınıza doğrusu..
Güzel reklam yapmış Turkcell. İlk reklamın aşırı duygusallığını törpülemiş bu sayede
Evet ilk reklamın aşırı duygusallığının espri ile törpülenmesi hususunda hemfikiriz.
Belçikada TNT kanalının tanıtımı.Ben çok güldüm.