0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence kesinlikle olmalı Madem Türkiye'de burger king var, bu reklam da olmalı mı ki??? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bfeceiUvRhA#t=5s
Abi senin reklamdan sonra çıktı valla..Sony laptop with webcam builtin ad Aslında burda bilerek açılmış bir konferans durumu söz konusu ama bu durumun birde bilgisayarınızın hacklenip kontrolü başkasının ele alma durumu varki içler acısı bir durum...
2. lexus reklamı süper araba daha da güzelmiş valla. kısacık sürede kaç özellik anlattılar yetişemedim
punto reklamının taklidi süper olmuş yaa ... kayseri mi acab çekildiği yer.. hamamı bizim hunattakine benzettim de
17 tane hoparlörlü amfili subwoofer lı ses sistemi, 15 küsür tane hafızalı koltuğu, 13'' miydi neydi ekranı, 306 hp motoru (bir milyon mil testinden geçmiş bu motor), vs vs mükemmel araç yaaa..
Çetin abi, o reklamlara uyuz oluyorum Pamelada ayrı bir uyuz iğrenç bir reklam her karşıma çıkışında sinir oluyorum.
i think Pamela is the best ) beren saat bence reklam yüzü olarak seçilebilecek en yanlış kişilerden biriydi ..