0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaratıcı ve müthiş görsel şölen sunan Akbank reklamlarına bitiyorum.En iyisi de;Akbank
Evet, güzel bir hatırlatma oldu, sayenizde tekrar izledim.Zamanında çıksa da izlesem dediğim reklamlardan.+1
Temiz havada dağ yolunda spor yapan adamın 911 Porsche konulu çikolata-bar reklamına hem çok gülüyorum hemde üzülüyorum.porche 911 funniest commercial ever(lol)
Torku çuklata: Sünnetten kaçıp saklanırken bir kız tarafından çukalatayla kandırılıp sünnet odasına fareli köyün kavalcısı gibi yönlendirilip yakalanıp sünnet olan çocuklar
Otomotiv devi Volkswagen minicik modeli Up!'ı kitlelere sevdirmek için elinden geleni yapıyor. Volkswagen'in reklamcıları şehir içi kullanımı için tasarlanan Up!'ın otomatik acil durum freni özelliğini tanıtmak için bir reklam hazırlamışlar. Şehir dışında pek etkili olmasa da bu özellik trafikte insanın önüne bakmayıp yanlışlıkla önündeki arabaya (veya başka bir cisme) çarpmasını engelliyor. Sistem arabanın sensörler sayesinde önünü görmesi ve bir cisme fazla yaklaşılması durumunda frenlemesi prensibiyle çalışıyor. Özellikle kalabalık caddelerde giderken gözü vitrinlere takılan bayan sürücüler için ideal bir özellik. Reklamda önce esprili bir dille önüne bakmamanın sonuçları gösterilmiş, daha sonra da Up!'ın otomatik fren sistemi tanıtılmış. Volkswagen'in yeni Up! reklamını aşağıda izleyebilirsiniz.
Corega nın tükürüklü reklamını bulamıyorum bir türlü
Reklam değil ama, bu video ya 2005 den beri gülüyorum.benim için top 10 da yer alıyor. michael jakson un smooth criminal şarkısına yapılan dans. Arabic Smooth Criminal
Çetin Bey, bu reklamı bilmem izlediniz mi ?Bence çok başarılı bir reklam.Do NOT Touch My Car