0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar.hepimiz az yada çok araçlarımıza modifiye yapıyruz,çeşitli aksesuarlar alıyoruz yada yaptırıyoruz(jant,döşeme ,park sensörü rüzgarlıklar,deri kaplama,motora yapılan ek parçalarvs.. akılınza ne gelirse)benim sorum aracımızı satarken bu yampış olduğumuz çalışmaların araçlarımızın maddi değerine sizce katkısı olur mu olması gerekir mi sizce? yada standart değerinde mi satılır bizler araçlarımızı satarken bu çalışmaları gö önünde bulundurmalımıyız ne dersizin
Araca yapılan aksesuar masraflarını satarken aracın fiyatına eklemek zor.Satış işi nasip.Aracımı aldığımda spoiler,park sensörü,halojen far,cam filmi üzerinde vardı.Bunlara rağmen aracımı piyasasından daha hesaplı almıştım.Park sensörü 2,5 yıl sonra bozuldu.Servisten yenisini taktırdım.Bence park sensörü çok gerekli.Aracıma sonradan kapı çıtası taktırdım.Corollaya yakıştığını düşünüyorum.Periyodik bakımlarını serviste yaptırıyorum.Arabamı dikkatli ve özenli kullanır değer veririm.Bindiğim bütün otomobillerimde buna dikkat ederim.Kırmaya,dökmeye,zarar vermeye her zaman karşıyım.Aracımızın değeri ne olursa olsun kıymetini bilerek kullanmalıyız.Bu araçlara binemeyen nice insanlar var.Bu dediklerimi sakın pinti bir adammışım gibi algılamayın. :)Otomobil sevgisi diyelim.
Tabi ki yapılan ve eklenen aksesuarları aracı satarken üzerine koyup fiyatı ona göre belirlemeliyiz örneğin aracın orjinalinde alaşım jant yoksa ve yaklaşık 1200 tl bir jant eklemişsek bunu istemek gayet mantıklıdır benim aracımda 2000 tl aksesuar var ve kasko dahi bunu göz önüne alarak değer biçiyor ve ona göre prim çıkarıyor
Düşüncelerinize katılıyorum hakan bey sonuçta bu araçlara binemeyen nice insanlar var bu da insanoğlu için bir nimet sayılır tabi paramızla alıyoruz ama satarken de alan insanın da size duacı olması güzel birşey
Açıkcası ben aracımı alırken full aksesuarlı aldım,ne kadar verdiğimi söylemek istemiyorum, ama bi hayli fazla güzel ve hoş görünmesini istediğim için birde sıradan olsun istemedim, almışken aksesuarlı alıyım dedim. Tabiki herkesin kendi tercihi.
Genç adam aksesuarlı araba biner.Gençliğe her şey yakışır.
Satarken hızlı satılmasını saglar. Fazla bişey beklememek lazım. Aksesuar fiyatlarını eklesek, millet ilana bile bakmaz.
sağol varol Hakan abicim hepimize en güzel şeyler nasip olur inşallah.