Gönderen Konu: Araçlarımıza yaptığımız masraflar ve bu konuda düşünceleriniz nelerdir?  (Okunma sayısı 3110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
ben aksesuara her arac değiştirdiğimde para vermem 1 kere alırım butun arabalarıımda kullanırım...
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
ben aracımı boş paket aldım ve sonradan bir takım işlemler yaptım ve yapmaya devam ediyorum çünkü arabayla uğraşmayı seviyorum kendi zevkim kendi tarzım olsun diye keyifle uğraşıyorum bu iş farklı bir iş bunu paraya dökmek biraz tartışılır çünkü satılan aracın ortalama fiyatı bellidir ve siz harcadığınız paranın hepsini üstüne ekliyemezsiniz alıcak kişide uğraşmak istemiyor ve sizin yaptığınız gibi bir araç arıyorsa zaten ortayol bulunur (örneğin x bir satış sitesinde arkadaşımız ortalama 30 ve 35 bin tl ye satılan bir araca 60 bin tl olarak ilan vermiş bence bu arkadaş arabasını satmak için değil insanlara göstermek için ilan verdiğini düşünüyorum yani uzun lafın kısası herşey mantık çerçevesinde alırken ve satarken )

Çok doğru
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
ben aksesuara her arac değiştirdiğimde para vermem 1 kere alırım butun arabalarıımda kullanırım...

Akıllıca
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
eyvallah abi :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
aksesuarın niteliğine bağlı ve sattığınız kişinin de tabi :))) ben eski aracıma kapı çıtaları taktırmıştım, yeni araç aldığımda eski aracımın fiyatına 150 TL de kapı çıtaları için ekleme yapmışlardı..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
aksesuarın niteliğine bağlı ve sattığınız kişinin de tabi :))) ben eski aracıma kapı çıtaları taktırmıştım, yeni araç aldığımda eski aracımın fiyatına 150 TL de kapı çıtaları için ekleme yapmışlardı..

Helal olsun size :) Çıtaları ne kadara taktırmıştınız? :)
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '06
  • 14 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi

Vallla ozaman ben arabayı satarken nasıl olacakki :P direksiyon ve vites deri kaplama körükle beraber,orjinal çelik jant,extradan iç taban döşeme,kılıf hadi o da yıpranır da.Bunları nasıl ekleyebilirsin ki en afzla arabanızın üztüne 3-5 koyarsınız yada hızlı satabilirsiniz.ama bana göre ne yaptırıyorsanız tadını çıkarana kadar kullanmalısınız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • 3 kere teşekkür edildi
V-Concept Kauçuk Paspas:55 TL.
ModaCar Cyclone Matrix Kablosuz Park Sensörü:125 TL.
Orjinal Ön-Arka Köşe Tampon ve Kapı Yan Çıtaları:320 TL.
Navitech NAV-PXT306F 5 inç TV'li Portatif Navigasyon Cihazı:400 TL.
Samsung i9100 Galaxy S2 Orjinal Araç Tutucu:80 TL.
Samsung i9100 Galaxy S2 Araç İçi Şarj Aleti:35 TL.
Kormetal KM 686 Beş Bijon 16 İnç Jant:800 TL.
19'luk Bijon Anahtarı:25 TL.
Ayak Basmalı Pompa:25 TL.
Sandisk Cruzer Blade 16 GB Flash Bellek:30 TL.
Bod Toyota Corolla Sedan Perde:125 TL.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
sahsı dusuncem arac satılırken eskıme payının aksesuarlara yansıtılması gerektığı yanı 8 bın lıralık aksesuarı var deyıp 30 liralık araca 40 dersenız kimse yanasmaz dogalolarak zaten aksesuarı takarken zarar edermiyim diye hesaplanmaz bence o bi zevktir e dogal olarak belli bi bedeli olması gerekir ben suana kadar aracıma epey masraf yaptım ve hala internette gezip ne alsan dıye dusunuyorum :D
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Hastalık derecesinde aksesuar takıntısı ve dolayısıyla aynı oranda masraf yapmanın bir anlamı yok(Kişiden kişiye değişir tabi). Keyfen yapıyorsanız satarken çok bişey beklemek, sadece hayal kırıklığı olur. :)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ben yaptığım aksesuar ve el işçiliklerini aracı satarken talep ederim isteyen alır isteyen almaz kilitli bijonlara kadar yaptırmışım 1200 tl janta vermişim yan ve köşe çıtaları vs vs toplam 3000 tl üzerinde masraf yaptırdım istemeyen gider standardını boşunu alır  kasko bile tüm aksesuarları teminat altına alıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Aracımı aldığımdan beri yaptığım aksesuar masrafları......suriya 4 jant 1200 tl  ,  yan kapı korumaları 250 tl  ,  4 cam 4 kapı kolu 1 bagaj nikelaj  250 tl  ,  müzik tesisatı 750 tl  ,arka iki yan cam ve arka cam perde  150 tl   toplam 2600 tl vay be .....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
İnşallah. Allah önce sağlımızı bozmasın gerisi olur inşallah.

İnşallah abicim.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey