0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben aracımı boş paket aldım ve sonradan bir takım işlemler yaptım ve yapmaya devam ediyorum çünkü arabayla uğraşmayı seviyorum kendi zevkim kendi tarzım olsun diye keyifle uğraşıyorum bu iş farklı bir iş bunu paraya dökmek biraz tartışılır çünkü satılan aracın ortalama fiyatı bellidir ve siz harcadığınız paranın hepsini üstüne ekliyemezsiniz alıcak kişide uğraşmak istemiyor ve sizin yaptığınız gibi bir araç arıyorsa zaten ortayol bulunur (örneğin x bir satış sitesinde arkadaşımız ortalama 30 ve 35 bin tl ye satılan bir araca 60 bin tl olarak ilan vermiş bence bu arkadaş arabasını satmak için değil insanlara göstermek için ilan verdiğini düşünüyorum yani uzun lafın kısası herşey mantık çerçevesinde alırken ve satarken )
ben aksesuara her arac değiştirdiğimde para vermem 1 kere alırım butun arabalarıımda kullanırım...
aksesuarın niteliğine bağlı ve sattığınız kişinin de tabi )) ben eski aracıma kapı çıtaları taktırmıştım, yeni araç aldığımda eski aracımın fiyatına 150 TL de kapı çıtaları için ekleme yapmışlardı..
İnşallah. Allah önce sağlımızı bozmasın gerisi olur inşallah.