Gönderen Konu: golf mü auris mi??  (Okunma sayısı 27165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: golf mü auris mi??
« Yanıtla #100 : Nisan 21, 2012, 14:45:19 »
bence golf için de auris için de yanlış zaman şu an. biraz beklyi, bu kasayı alcaksanız yenisi gelince ucuzlayacak o zaman alırsınız, ya da yeni kasayı alırsnız.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Nisan 21, 2012, 14:45:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Nisan 21, 2012, 15:29:22 »
Katiliyorum
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Mayıs 27, 2012, 13:16:05 »
33. 750 ye astra classic  3 
36.900 e golf 1.6  trendline
37,900  auris 1.33 comfort

donanım olarak Astra iyi ama eski kasa. Bunlara lpg uygulanabilir. Ben arabamı alırken de böyle bir durum vardı, dolaştım hepsini test ettim . Bu fiyatlardan 4000 tl fazlasına auris comfort extra ls almıştım.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 296
  • Model Yılı: '08
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Eylül 26, 2012, 17:57:28 »
golf tabi ki 1.4 tsi hem performanslı hem az yakar malum toyotanın benzinlileri cepleri yakıyor
1996 Corolla Gli A/T                   (SOLD)
2004 Corolla Sol A/T                  (SOLD)
2010 Corolla Elegant A/T           (SOLD)
2008 Corolla Elegant D-4D MM/T 2016 VW Polo Lounge Man.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Ekim 04, 2012, 11:20:57 »
Mehmet bey yazdığım cevapta ilk paragrafta size cevap vermiş. 2. paragraftaysa alıntı yapmadan sizden önce cevap yazan Murat beye cevap vermiştim ama siz üstünüze alınmışsınız. Yani lafım size değil. :) Selamlar...
laf bana yani. bu benim fikrim değil, vw bile çıkıp motoruna 200.000 den sonra garanti veremiyo. çevremde 200.000 bini geçmiş sağlıklı çalışan bi tsi örneği yok, ama 600.000 i geçmiş hala tamir görmemiş saat gibi çalışan vvt-i lar var. siz gidin tsi ye binin, ben vvt-i alırım, canımı çok sıkarsa gider bide lpg attırırım saat gibi kullanırım. vw grubuna haketmediği uçuk rakamları vermem...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Ekim 04, 2012, 14:29:17 »
Bence Auris. Babam motor tamircisi Alman arabasının büyük kısmından para kazanıyor. Ben Auris diyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Auris A/T
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Ekim 29, 2012, 19:52:34 »
golf küp gibi araba, çok şık duruyor, motor çeşitleri ve otomatik şanzıman çeşitleri daha vvt-i lar kadar kendini kanıtlamasa da güzel bence. gel gelelim, göğüs gıcırtısı falan gibi problemler hariç bence auris daha sorunsuz ve lpg'ye de uyumlu. golf'un ikinci eli sabit, asla düşmüyor piyasası yıllarca, auris biraz zayıf bu konuda. golf'un iç mekandaki soyulmaları beni aurisin göğüs gıcırdamasından daha çok rahatsız ediyor + lpg şartları + malzeme ve işletme maliyetleri+ toyota kurumsallığı auris dedirtiyor bana. ve sıfır alımda 55000 tl miktarlarında aurisin donanımı mükemmele yakınken (otomatik), golf daha comfortlinelarda ve manuel durumda. auris.
2010 Auris A/T Elegant + Nav + Body Kit + Deri + Krom + Mugen Logo + Snowflakes Jant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Ekim 30, 2012, 10:53:26 »
kullanım amacına bağlı birazda.TSI motorun zevkini yaşarım 3 sene sonra satarım diyorsanız golf lakin bende araç 5-6 sene durur o zaman zarfında da yamulmasın diyorsanız auris
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !