0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaputu açınca üzerinde toyota amblemi yada motor tipi ni belirten bir ibarenin olduğu plastik kapak.
Bugun toyota check up kampanyasından toyan a gittim.Servisten memnun kaldım.Aracın 100bin km düşürüldüğünü öğrendim Sonuçta bana ufaka tefek şeyler dışında motor ön kapağı bağlantılarının koptuğunu ve motor zincir kapağının değişmesi gerektiğini parçanın Japonya dan geleceğini işçilik dahil 300 tl masrafı olduğu söylendi. Nedir bu parça?İlk kez duydum.Ne işe yarar?
Sen Dörtnal'a Sadık ustaya uğra bakalım.Toyan'nın dediği parçanın ne olduğunu anlayamadım ama belki çıkması bile işini görür.Far ayarı için 20 TL elbette çok fazla.Sanayi de 10 TL'ye yapıyorlar Bu araca çifti 12 TL olan ampul ne marka model?
hakkaten çok acı bir tecrübe, 100bin km düşürüldüğünü öğrenmek, ama bu kadar zaman boyunca bunun farkedilmemeside, bence corollanın yine başka bir sorunsuzluğunu ifade ediyor, aynı olay bir alman arabasında olsa, periyodik bakımı 5bin km geçseniz, kesin yolda kalırsınız
Burak bu check up a gittiğinde motorun km sinin düşürülüp düşürülmediğini özellikle sordunmu yoksa kendilerimi kontrol edipsöylediler. Bende geçen sene götürmüştüm check up a bana öyle bir bilgi vermediler, buna dayanarak km nin düşürülmediğine kanaat getirebilrmiyiz acaba..!
11303-11031 Triger Kapağı Üst: 112,24TL11302-11110 Triger Kapağı Alt: 103,49TLÇıkmasını sağlam bulursanız ikisine 100 liradan fazla vermeyin.
Serviste buna yakın fiyat söyledi zaten 112+104 dediler 84 te işcilik. Demekki parçalar kesin bu. Üst kapak sağlam göründü bana azcık yokladım sağlam duruyor.Alt parça hiç yok ama.O kesin alınacak.Biraz önce konuştum bi çıkmacıyla alt parçaya 45 dedi ama pazarlık yaparız.
4E-FE ile 4A-FE'yi karıştırabilirler, çıkmacı şehir dışında ise dikkatli olun.