0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankara ilk tercihim,görmeden de almam zaten. 4a-fe lerin sanırım 3 ayrı parça alt üst merkez diye geçiyor. 4e-fe 2 parça ,vvti olan kasalar tek parça sanırım.Birde bu üst kapak üzerinde 4e-fe etiketinin olduğu kapak değil mi?
Burak bujiyi sen mi götürdün?
Hangi buji?Yanlış bujiler çıktı yeni çift tırnaklı bujiler takıldı eskiler orda duruyordu.Edit:Soruyu yanlış anladım Yok ordan aldım bujileri
30 tl inanilmaz bir rakam, motor icin geldiginizde kalanini aliriz demislerde siz duymamis olabilirmisiniz
Yok be Burak benimde ne zaman işim düşse (ufak tefekte olsa uğraştırıyoruz insanları) "kalsın hocam,sorun değil hocam" deyip gönderiyorlar. 3-4 gün önce ogün ustaya artık zorla abi mahcup etmeyin beni artık diyerek verebildim onlar öyleler. bu arada fırsat olursa oralarda görüşelim, tanışalım belkide daha önce karşılaşmışızdır
ben de bülbülderesindeyim. artık karşılaşmış olma ihtimalimiz çok daha yüksek
Kompresyon oranları nasıl?Hemen hepsi 150 ve azcık üzerinde çıktı.
Burak 150 orta bir deger.Çok iyide degil çok kötüde degil.Senin ısinin hakkı 40 TL falan.Gerçi Dörtnal servis Sadık usta forum üyesi arkadaslara indirim yapıyorlar.Yıllar önce Sadik'la indirim konusunu konuşmuştuk.Bu yüzden forum üyesi arkadaslara Dörtnal'i onerirken,üye olduklarını belirtmelerini rica ediyorum
Bildigim bir şey varsa o da Toyota motorunun çok çabuk sogudugudur...
zamanında gitseymişsiniz keşke servise...en azından gerçek km'sini öğrenmiş olurdunuz...