0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar çok iyi bir uygulama. düşüncesi güzel. denemek isteyenler için,http://ismashphone.com/2013/11/print-and-use-a-paper-keyboard-for-your-iphone.html
Ali başka cihaz yok.Sadece kablolu olarak Pc ve ipad bağlı.Hala dikkat ediyorum ipad modemi kullanmaya başladığı an bağlantıda sorun başlıyor.Ofisi başka bir yere taşıyacağız yakın zamanda.Orada da aynı şeyi yaparsa suçu modeme atacağım...
Yeni ofise taşındım şükür.Telekom'um aptallığı yüzünden 12 günde internetim,müşteri hizmetleri ile küfür kıyamet konuşmam sonrasında açıldı.Ipad'i merakla kullandım ama önceki ofiste olduğu gibi bağlantı falan kopmadı Bu arada Süperonline ADSL internet kullanıcısı var mı aramızda?Telekom canımdan bezdirdi.Geçmeyi planlıyorum ama karar veremedim...
Sorunsuz yazılım yoktur Kusursuz iyinin düşmanıdır. Adamlar iyi iş yapmışlar ama kusursuz değil. Şarj olurken batarya işareti üzetinde şarj olduğunu görebiliyorsun. Tam dolunca priz işareti çıktığını bilmiyordum, bu bilgiye ihtiyacım da yok zaten.Fotoğraf ekranından galeriye geçip paylaşmayı nasıl yaptıklarını bulamadım Kilitli ekranda gelen aramayı reddetme butonu çıkmıyor, buna bende takıldım Uygulamalarımın bir çoğu IOS 7'ye göre update oldu, kullandığım uygulamalarda henüz hata ile karşılaşmadım.
kilitli ekranda reddetme butonu çıkmıyor fakat tuş kilidi tuşuna bir kere basarsanız sessize alıyor 2 kere basarsanız reddediyor.Bunu bilmiyorken bende baya bi yadırgamıştım
Bu arada Süperonline ADSL internet kullanıcısı var mı aramızda?Telekom canımdan bezdirdi.Geçmeyi planlıyorum ama karar veremedim...
Ben de sonunda katılabildim aranıza, iOS gerçekten de güzel bir dünyaymış, başta pişman olurmuyum ki diye şüphelerim vardı ama iyi ki almışım diyorum...
Aha ihanet
Her fani bir gün IOS kullanacak Ahmet'im
symbian'dan geçtim ben abi iOS'a...resmen devrim yaşadım senin anlayacağın
Uh sana farz olmuş kardeşim Maşallah yüksek atlama yapmışsın
benim torosdan aurise geçmeme benzemiştir eski çağdan yeni çağa direk geçiş... orta çağ yok
kullanmayanlar fani değildir önermesi doğru olurmu abi
Arkadaslar bir ara ücretliydi şimdi ücretsiz olduğunu görünce yükledim sizlerle de paylaşmak istedim. Forma şifrenizi kayıt ediyor sonra rahatça giriyorsunuzhttps://itunes.apple.com/tr/app/tapatalk-connecting-communities/id307880732?l=tr&mt=8Tapatalk