Ali başka cihaz yok.Sadece kablolu olarak Pc ve ipad bağlı.Hala dikkat ediyorum ipad modemi kullanmaya başladığı an bağlantıda sorun başlıyor.Ofisi başka bir yere taşıyacağız yakın zamanda.Orada da aynı şeyi yaparsa suçu modeme atacağım...
Yeni ofise taşındım şükür.Telekom'um aptallığı yüzünden 12 günde internetim,müşteri hizmetleri ile küfür kıyamet konuşmam sonrasında açıldı.Ipad'i merakla kullandım ama önceki ofiste olduğu gibi bağlantı falan kopmadı

Bu arada Süperonline ADSL internet kullanıcısı var mı aramızda?Telekom canımdan bezdirdi.Geçmeyi planlıyorum ama karar veremedim...
Yeni ofise taşındım şükür.Telekom'um aptallığı yüzünden 12 günde internetim,müşteri hizmetleri ile küfür kıyamet konuşmam sonrasında açıldı.Ipad'i merakla kullandım ama önceki ofiste olduğu gibi bağlantı falan kopmadı 
Bu arada Süperonline ADSL internet kullanıcısı var mı aramızda?Telekom canımdan bezdirdi.Geçmeyi planlıyorum ama karar veremedim...
türk telekomdan bende çok çektim. evimi 1 günde taşıdım, internetimi 2 ayda zorla taşıyabildim. TTnet in ceo suna tweet atarak anca çözebildim. süperonline hakkında bilgim yok maalesef.
kilitli ekranda reddetme butonu çıkmıyor fakat tuş kilidi tuşuna bir kere basarsanız sessize alıyor 2 kere basarsanız reddediyor.Bunu bilmiyorken bende baya bi yadırgamıştım
Bunu biliyorum tekin Be lakin toplantıda ya da arabada telefon çaldığında reddetmek için eskisine göre daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyor yoksa bu şekilde kullanılması eskiden de mümkündü.
Telekom candır arkadaşlar, başka yerlerde ne işiniz var

(bulunduğunuz bölgede süperonline fiber hattı yoksa süperonline'a geçmenizin hiçbir farkı olmayacak hatta daha kötü bile olabilir)
Ben de sonunda katılabildim aranıza, iOS gerçekten de güzel bir dünyaymış, başta pişman olurmuyum ki diye şüphelerim vardı ama iyi ki almışım diyorum...
Aha ihanet 
Her fani bir gün IOS kullanacak Ahmet'im
kullanmayanlar fani değildir önermesi doğru olurmu abi
Aha ihanet 
symbian'dan geçtim ben abi iOS'a...
resmen devrim yaşadım senin anlayacağın
Abi imkan olsa birgün değil hergün kullanıcam valla

Özledim gavuru.
Uh sana farz olmuş kardeşim

Maşallah yüksek atlama yapmışsın
benim torosdan aurise geçmeme benzemiştir eski çağdan yeni çağa direk geçiş... orta çağ yok
kullanmayanlar fani değildir önermesi doğru olurmu abi 
Kullanmayanlar da kullanacak ulen

(Kadir abi repliği, yanlış anlama olmasın)
Eh ben de katılayım bari.

İpad Mini 3g-Wifi 16 Gb beyaz.
bu hafta başında ios 7.1 güncellemesi geldi. yükledim bir sorun yok bazı görseller değişmiş vs.
iphone 4 ve 4s için performans arttırımı varmış.