Gönderen Konu: "Dişlenmiş Elma" Kardeşliği  (Okunma sayısı 43852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: "Dişlenmiş Elma" Kardeşliği
« Yanıtla #380 : Ağustos 13, 2013, 02:11:37 »
O zaman 5s ile çıkma ihtimali var

Genel olarak çok yakın tarihlerde piyasaya sunuyorlar yeni yazılım sürümü ve yeni cihazı.

5S için sızıntı 10 Eylül'ü işaret ediyor, 5C ile beraber tanıtılacağı da sızıntılar arasında.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #380 : Ağustos 13, 2013, 02:11:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #381 : Eylül 11, 2013, 08:53:33 »

Yeni iphonelar geldi. :D 
http://www.ntvmsnbc.com/id/25465540/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #382 : Eylül 11, 2013, 10:05:37 »
Artık Amerika'ya giden birini aramaya başlayabiliriz :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #383 : Eylül 11, 2013, 10:38:26 »
Artık Amerika'ya giden birini aramaya başlayabiliriz :)
Singapore, japonya, cin veya ingilterede olur. 7-8 ulkede 20 eylulde satisa cikiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #384 : Eylül 11, 2013, 11:57:22 »
Singapore, japonya, cin veya ingilterede olur. 7-8 ulkede 20 eylulde satisa cikiyor.

En ucuzu Amerika oluyor ama :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #385 : Eylül 11, 2013, 21:27:36 »
Bütün sızıntıların doğru çıkması yine hayal kırıklığı oldu benim açımdan.

En etkileyici durum 64-bit teknolojisine geçilmesi oldu, hem yazılımsal hem de donanımsal olarak. 64-bit teknolojisini en iyi kullanan Intel firmasının bile mobil çözümlerinin hepsi 32-bit şuan.

iPhone 5'i durdurma kararı şirkete güven konusunda sıkıntılara yol açacaktır, 5C'nin spec.'lerini 4S ile aynı yapıp 4S'in hem ekran çözünürlüğü hem de 30-pin bağlantı noktasından kurtulmak bence daha akılcı bir hareket olurdu.

5S Gold gerçekten şık bir cihaz olmuş, Space Gray ile de eski siyahın boğuk görünümü savuşturulmuş.

True Tone Flash, HTC'nin Ultrapixel'ine benzer daha büyük boyutlu pikseller kullanan kamera, Built-in gelecek olan iWork akılda kalan notlardan.

Genel anlamda başarılı bir lansmandı diyebiliriz.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #386 : Eylül 12, 2013, 05:33:19 »
Birde parmak izi var. Artik neye kime hizmet ediyorsa?!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #387 : Eylül 12, 2013, 08:54:50 »

süper tespit   !!! :nija:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #388 : Eylül 12, 2013, 09:54:08 »

Bu bir özellik olsa gerek istersen aktif edersin istersen etmezsin. Ben telefonumda çok gizli bilgiler barındırıyorum bir şekilde şifremi bilen kişi dahi erişmesin diyorsan güzel bir özellik.

Bu tür özellikler genelde ihtiyaçtan dolayı eklenir ve bu özelliği kullanacak çok kişi olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #389 : Eylül 12, 2013, 12:08:56 »
sorması ayıptır ios7 beta yükleyenler nasıl yükledi?  ben de yüklemek istiyorum ama bi türlü beceremedim
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #390 : Eylül 12, 2013, 16:58:25 »
   Arkadaşlar Ipad 1'le facebook'ta gezinirken sürekli sayfa kapanıyor.Ya da X bir fotoğraf'a bakmak istediğimde de kapanıyor.Bu sorunu en çok fotoğraf bakmak istediğimde yaşıyorum.Sizce sorun ne olabilir ki?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #391 : Eylül 13, 2013, 00:53:39 »
sorması ayıptır ios7 beta yükleyenler nasıl yükledi?  ben de yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim

Cihazınız için uygun ipsw dosyasını bilgisayarınıza indirin.

iTunes'ta Shift tuşuna basılı tutarken Güncelle'yi tıklayın.

Çıkan pencerede indirdiğiniz ipsw dosyasını bulup onaylayın.

Fakat şuan ben iOS 7 Beta sürümü kurmayı önermiyorum. 18 Eylül'de zaten final sürümü kullanıcılara sunulacak. Kaldı 5 gün. Zaten son Beta olan iOS 7 GM Edition kurmak için Mac OS kullanan bir bilgisayar gerekiyor zira iTunes 11.1 istiyor bu sürüm, 11.1 ise sadece Beta olarak Mac'lerde mevcut. Önceki iOS 7 Beta'ların da buggy olduğundan bahsetmiştim daha önceden, iPad 2 cihazımda en kararlı olarak Beta 4 çalışıyordu.

Arkadaşlar Ipad 1'le facebook'ta gezinirken sürekli sayfa kapanıyor.Ya da X bir fotoğraf'a bakmak istediğimde de kapanıyor.Bu sorunu en çok fotoğraf bakmak istediğimde yaşıyorum.Sizce sorun ne olabilir ki?

Bu tarz durumlar genel olarak uygulamanın kendisiyle alakalı. iPad 1 cihazınızda iOS 5.1.1 yüklü sanırım, zamanla güncellenen Facebook uygulaması OS'inizle uyumlu çalışmıyor olabilir, zira Facebook uygulamasının en az istediği OS 5.0'dır.

Bu sorunların uygulamadan kaynaklandığının en somut örneği ekşi sözlük iphone uygulamasıdır. iPhone 4, iPhone 5 ve iPad 2'de maksimum 5 dakika kullanabildim uygulamayı, sürekli kapanıyor.

Açıkçası Apple bu konularda genelde yasal açıklamalar yapardı fakat parmak izi hususunda yapmadı. Açıklamadan kastım nedir; Parmak izi taraması bilmem kaç bit ile şifrelenerek bilmem ne kadar güvenlikli server'larımızda saklanır ve kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Veya; parmak izi taraması bilgilerini kesinlikle kayıt altında tutmuyoruz.

Bu açıklamalar gelmeyince kurduğunuz cümle bir hayli anlam kazanıyor.

Fakat şu replik tanıdık gelir mi bilmem;

- Hi James. Who is this?

+ He is Muhittin Topalak from Kazlıçeşme.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #392 : Eylül 13, 2013, 05:53:59 »
Açıkçası Apple bu konularda genelde yasal açıklamalar yapardı fakat parmak izi hususunda yapmadı. Açıklamadan kastım nedir; Parmak izi taraması bilmem kaç bit ile şifrelenerek bilmem ne kadar güvenlikli server'larımızda saklanır ve kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Veya; parmak izi taraması bilgilerini kesinlikle kayıt altında tutmuyoruz.

Bu açıklamalar gelmeyince kurduğunuz cümle bir hayli anlam kazanıyor.

Fakat şu replik tanıdık gelir mi bilmem;

- Hi James. Who is this?

+ He is Muhittin Topalak from Kazlıçeşme.
Muhittin Zeytinburnu cocugumuymus ?  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #393 : Eylül 13, 2013, 12:10:51 »
Muhittin Zeytinburnu cocugumuymus ?  8-)

9gag'de sizin gibi düşünenler de mevcut bu arada :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #394 : Eylül 13, 2013, 19:03:48 »
9gag'de sizin gibi düşünenler de mevcut bu arada :)
Kesinlikle dogru cunku zaten iphone modellerini sifreledikten sonra kolay kolay kirilamiyor, diyelimki sifresi kirildi telefonun pili sokemediginiz icin surekli sinyal verir ve yeri tespit edilebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #395 : Eylül 16, 2013, 15:13:32 »

Bu tarz durumlar genel olarak uygulamanın kendisiyle alakalı. iPad 1 cihazınızda iOS 5.1.1 yüklü sanırım, zamanla güncellenen Facebook uygulaması OS'inizle uyumlu çalışmıyor olabilir, zira Facebook uygulamasının en az istediği OS 5.0'dır.
   Sorunun cihazdan kaynaklı ya da virüs bulaşma ihtimali kaynaklı olmamasına sevindim :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #396 : Eylül 19, 2013, 09:27:11 »
arkadaşlar İOS 7 yayınlandı. fakat yoğunluktan dolayı update çook uzun sürüyormuş. ben henüz indirmedim, haftaya kadar ya da en azından birkaç gün beklemeyi düşünüyorum.

update eden varsa süreci ve ios 7 yi yorumlarsa sevinirim.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #397 : Eylül 19, 2013, 10:33:23 »
ben dün 21.00  da dersten çıkıp odama geldim ve yüklemeye başladım ve internet hızım 30 mb olmasına ramen gece 2.15 civarında tamamlandı.
genel izlenimlerim androide benziyor biraz. benim hoşuma gitti neden diye soracak olursanız ilk iphoneden beri aynı şeyi kullanıyorduk tamamen değişen arayüzü ile farklılık geldi. ilk dikkatimi çeken şey ise hücresel kullanımı ayarlara girince direk karşımıza çıkıyor.. daha i yeni kurcalıyorum gelişmeleri aktaracağım
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #398 : Eylül 19, 2013, 15:32:02 »
Ben 2-3 hafta kadar önce beta sürümünü yüklemiştim.. genel olarak "way be adamlar neyi düşünmüş" diyebileceğimiz bir değişiklik yok.. ufak tefek değişiklikler var.. Sadece görsel açıdan değişmiş, ilk başta garipsemiştim biraz ama şimdi gözüm alıştı..

Foto çekerken filtreli çekme menüsü koymuşlar(instagram gibi çok çeşit yok)

bir kontrol menüsü diye tabir edilen sık kullanılanlar menüsü tarzı bir uygulama yapmışlar.. güzel düşünülmüş ancak koydukları menülerin bir çoğu gereksiz bence.. bluetooth, resmin yan dönmemesi, rahatsız edilmeme modu, fotoğraf makinesi gibi şeyler var.. hele sessiz tuşu varken rahatsız edilmeme ve daha da vahimi tek parmak hareketiyle ulaşılan kamera modu varken neden ikinci kez o menüye de kamera koymuşlar anlamak mümkün değil.. >:(
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #399 : Eylül 23, 2013, 11:47:00 »
hala güncelleme yapmadım bu tarz haberler endişelendiriyor. ios 7 kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.

Apple ios 7 için 7 şikayet!

Apple, yeni işletim sistemi ios 7’yi kullanıcılarına sundu. Birçok kullanıcı iOS7’i kullanmaya başladı. ios 7’yi kullananlar; yeni işletim sisteminin ios’u değil Android’i yansıttığını, cihaza yüklenen uygulamalarda hataların görüldüğünü, kilit ekranında giriş kodunun izinsiz açılabildiğini, telefonun şarj olması halinde bataryanın dolduğuna dair bir uyarı vermediğini, gelen aramalarda sadece yeşil aramayı kabul etme tuşunun çıktığını ve kırmızı red tuşunun olmadığını, şarj ve ses sorunu yaşandığını, yavaşlamalara ve kasılmalara neden olduğunu şikayet etti.

İşte o şikayetler:

1-Uygulama Android’e Benziyor: “Diğer firmaların sistemlerine benzemesi Apple ayrıcalığını yansıtmıyor. Yeni sürümle beraber Apple'ı tercih etme nedenimiz ortadan kalktı.

2-Uygulamalarda Hatalara Neden Olabiliyor: “Yeni işletim sistemini telefonuma yükledim ve banka uygulamasından hisse senedi aldım ancak uygulama hatalı çalıştığı için hisse senedini istemediğim bir fiyattan otomatik satın aldı”

3-Güvenlik Açığı Mevcut: “Kilitli ekran olduğu halde fotoğraf galerisine çok rahat ulaşılabiliyor, fotoğraflar paylaşılabiliyor.”

4-Şarj Olduğuna Dair Uyarı Vermiyor: “Sürümü telefonuma yükledim ama eskiden şarj olurken şimşek simgesi batarya işaretinin hemen üzerinde belirirdi, tam dolduğunda piriz işareti çıkardı. Şimdi 24 saat şarj olsa bile herhangi bir uyarı vermiyor.

5-Gelen Aramayı Reddetme Tuşu Bulunmuyor : “Telefonum çaldığında gelen aramayı ekran üzerinden reddetmem mümkün olmuyor, telefonun üzerinde bulunan açma/kapama tuşu ile reddebiliyorum”

6-Şarj Dayanmıyor, Ses İyi Gelmiyor: “Yeni sürümle beraber şarj sorunun çözülmesini hayal ediyordum ama sorun aynen devam ediyor. iOS7 yükledikten sonra telefon konuşmalarında karşı tarafın sesi eski sürüme göre daha az geliyor. Fakat kulaklık taktığımda böyle bir problem kalmadı."

7- Yavaşlamalara Ve Kasılmalara Neden Oldu: “İkonların geçişleri 3D olduğu için yavaşlama oluyor, telefonda belli başlı geçişlerde kasmalar meydana geliyor.”

Yaşadıkları şikayetleri dile getiren Apple kullanıcıları bir sonraki sürümünde bu şikayetlerin değerlendirilerek iyileştirmeler yapılmasını istedi.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/apple-ios-7-icin-7-sikayet-/ekonomi/detay/1767300/default.htm

2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort