0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman 5s ile çıkma ihtimali var
Artık Amerika'ya giden birini aramaya başlayabiliriz
Singapore, japonya, cin veya ingilterede olur. 7-8 ulkede 20 eylulde satisa cikiyor.
Birde parmak izi var. Artik neye kime hizmet ediyorsa?!
sorması ayıptır ios7 beta yükleyenler nasıl yükledi? ben de yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim
Arkadaşlar Ipad 1'le facebook'ta gezinirken sürekli sayfa kapanıyor.Ya da X bir fotoğraf'a bakmak istediğimde de kapanıyor.Bu sorunu en çok fotoğraf bakmak istediğimde yaşıyorum.Sizce sorun ne olabilir ki?
Açıkçası Apple bu konularda genelde yasal açıklamalar yapardı fakat parmak izi hususunda yapmadı. Açıklamadan kastım nedir; Parmak izi taraması bilmem kaç bit ile şifrelenerek bilmem ne kadar güvenlikli server'larımızda saklanır ve kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Veya; parmak izi taraması bilgilerini kesinlikle kayıt altında tutmuyoruz.Bu açıklamalar gelmeyince kurduğunuz cümle bir hayli anlam kazanıyor.Fakat şu replik tanıdık gelir mi bilmem;- Hi James. Who is this?+ He is Muhittin Topalak from Kazlıçeşme.
Muhittin Zeytinburnu cocugumuymus ?
9gag'de sizin gibi düşünenler de mevcut bu arada
Bu tarz durumlar genel olarak uygulamanın kendisiyle alakalı. iPad 1 cihazınızda iOS 5.1.1 yüklü sanırım, zamanla güncellenen Facebook uygulaması OS'inizle uyumlu çalışmıyor olabilir, zira Facebook uygulamasının en az istediği OS 5.0'dır.