0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla model bölümünde öyle gösteriyor. bir arkadas da var . O yükseltmiş. Hatta kiesten almış güncellemeyi. Onun model numarasına baktık sadece GT-9100 yazıyor. benimkinde GT-9100 G yazıyor.. anlamadım bende.
Androidci arkadaşlar,Bizim anrdoid telefonlara antivirüs programı yüklemek gerekir mi? Yüklemek gerekirse hangi programı önerirsiniz?Yüklersek telefonu kasmaz mı?
Merhabalar forumdaşlar telefonuma igo harita programını yükledim program kuruldu yalnız program açılırken intizalling error:no language files were found uyarısı alıyorum yardımlarınızı bekliyorum telefon turkcell t 20
Şu linki bir incele istersen... http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-igo-my-way-v8-4-2-139242-basarsoft-2012-04-q2-tr-poi-buildings-kktc-speedcam
bir sorum olucak yeni tanıştık androidle malum..Galaksy s2 almıştım geçen ay.. Sonra resmi güncellemeyle 4,0 bilmem kaça yükselttik android versiyonunu.. Ama bu sefer cihazda donma ve ısınma problemleri başladı.Acaba geri nasıl 3,2 mı neydi ona nasıl dönerim?
Abi kies ile geri dönmen mümkün değil diye biliyorum .Odin ile yapabilirsin ama acemiysen önermem telefona hasar verebilirsin .Eğer yüklediğiniz güncel romda sıkıntılar varsa kısa zaman içinde güncellenecektir bence şimdilik böyle idare edin nezaman daha güncel rom çıkar kies ile güncellersiniz .Bide tavsiyem yeni bir rom çıktıktan sonra hemen yüklemeyin forum sitelerinde bir önceki roma göre sıkıntı olup olmadığını araştırın öyle yükleyin .
Mahmut telefonu aldık bir hevesle birşeyler yapalım dedik işte başımıza iş aldık sağol yardımın için..
hayirli olsun yakinda ustasi olursun artik yukle sil yukle sil boyle ogrenilir basina gelmeden ogrenemessin abi SIKINTI yapma
abi teşekkür ederim hanımı kandırdım ona S2 aldım ki kendime S3 alabileyim..
oda guzelmis biz hamina enson cikan modeli aliyoruz eskisi bize kaliyor buarada S3 rekleminda "sizin icin tasarlandi" diyince aklima hep sen geliyon