0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut telefonu aldık bir hevesle birşeyler yapalım dedik işte başımıza iş aldık sağol yardımın için..
Merhaba arkadaşlar 2hafta önce aldığım 5830i ile aranıza katılmış bulunmaktayım
Jelly Bean hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu gün samsung ile görüştüm.. Şu an için sadece yurt dışında galaksy neksus ile google ortaklaşa üretimi olan telefonlarda geliyormuş.Kendilerine gelen henüz bir bilgi yok.. Samsung s2 deki android 4,0 ile gelen sorunlardan haberleri yok.. umarım bu güncelleme bazı hataları siler de bize servis yolu görünmez....
4.0 daki sorunlardan haberleri KESİN vardır. 4.1 de performans ve stabilitenin artacağı kanısındayım.
Hayırlı olsun abi güle güle kullanın çok güzel bir telefon . Eğer güncel romda sıkıntı varsa samsung kısa zaman içinde tekrardan bir güncelleme yayınlar içiniz rahat olsun .
X.0 versiyonlar hep sorunludur zaten musteri sikayetleri degerlendirilir X.1 piyasaya cikar
Hayırlı olsun telefonun Ace güzel telefondur
abi okadar uğrasıp birşey çıkarıyon ortaya niye test edilmezki detaylıca.. sonradan düzeltme işine gitme daha maliyetli değilmi?
bu 5830i için pc programı yokmu mesela nokia nın nokia suite gibi
Arkadaşlar Benim Samsung Galaxy Ace 5830i'de Müzik Player'ı açtığımda SD kartaki mp3 ler gözükmüyor.... Ancak Dosyalarımı açıp SD karttaki mp3 kılasörünü açıp müzikleri açabiliyorum....şimdi benim sorunum ne? Neden müzik player hepsini göstermiyor?Yardım lütfeeeeeeeeeeeen !
Mujdat abi müzik player ayarlarında kullanılan hafıza seçeneği varsa hafıza kartı seçeneğini seç eğer öyle bir seçenek yoksa görmeden birşey diyemicem .