0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
niye kovulacaksin olur mu oyle sey? hem bmw candir. aurisle kiyaslamak hata olur zaten ama umarim beklentilerini karsilar.
arka süspansiyonlar gerçekten de biraz fazla hissettiriyor, fakat sizin spor yaylarınızın da bunda katkısı olduğunu düşünüyorum...
Öncelikle ilgili testi yorumlarınız üzerine okudum. http://www.arabam.com/Test/Toyota-Auris-16-Elegant-XenonNavi-AT/Detay-289699 - Yol ve çevre sesini inanılmaz fazla alıyor. Bilgi olması açısında soruyorum aracın lastikleri neydi? - Aracın süspansiyonları berbat denebilir. Fazla iddalı ülkedeki tek Auris kullanan siz olmalısınız, bu kısımla şu açıklamanız biraz çelişki göstermiyor mu? araca yaptığım masraflar: deri döşeme, orijinal alaşım jantlar, spor yay, spor marşbiyel paketi ...Ek olarak testten bir yorum "Konfor ve yol tutuş : Auris’in geniş ve etli koltukları orta sertlikteki amortisörleri ile birleşince ortaya konforlu bir otomobil çıkmış."- Aracın fren dozajlaması yani hassasiyet ayarı sürüş konforunu ve güvenliğini etkileyecek kadar çok kötü. Birçok araç kullandım böylesini görmedim. Bu da biraz iddalı olmuş sankiGeçmiş iletilerinizin de epey bir kısmı Auris hakkında olumsuz görüşlerden oluşuyor, bu mesajdaki çelişkilerle birlikte konuyu yorumlama açısından şüphelerim var.
Turanza'lar oldukça gürültülü lastikler, babamın Jetta'sında fabrikadan Michelin vardı, miladı dolduğunda turanzalarla değiştirdik, yol tutuş güvenlik vs. açısından araç adeta değişti, konforda yol gürültüsünde epey bir değişim var negatif yönde.
Bu kadar övdüğünüz Auris için C sınıfı mı diyorsunuz?
Tekin Bey siz de neyin kavgasını veriyorsunuz anlamadım. Auris A sınıfı bir araç, tamam mı mutlu oldunuz inşallah.
Araca kısa yay takıp ondan sonra süspansiyon sert demek de nasıl bir mantıktır bunu hiç anlamadım. Gülü seven dikenine katlanır, yayı kısaltınca elbette sertleşecek araç, virajlarda savrulmayacak kütle merkezi aşağı inecek, amaç budur normalde de, işte şekil olsun araba yere yakın olsun diye takınca böyle yorum yapmak da normal heralde.
Burak bey hayırlı olsun, almayı düşündüğünüz BMW 1 çok güzel bir araba. Artık kötü araba yok, aynı sınıftaki bir çok araç birbirine benzer özellikler sunuyor, tercih kişinin zevkine ve beklentisine kalıyor. Sizin şikayetlerinize benzer şikayetlerden dolayı bende Aurisi tercih etmedim, donanımsız bir auris alıp sıkıntılar olacaksa, daha donanımlı bir araç alırım sıkıntı olacaksa onda olur dedim. Şimdiki aracımdan da çok memnunum. Objektif olmak gerekirse Auris sınıfının en mükemmeli değil. Yeni arabanızdan umarım ki siz de memnun olursunuz.
Astra sedan H kasaya da bindik tam bağımsız olmasına rağmen çok sertti.Auris ona göre çok yumuşak bence.