0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi dilekleriniz için teşekkürler ,jantı büyütmek için lastiklerinde büyümesi gerekir ,orjinal lastiğim daha 3 bin km de michelin marka , jantı büyütmek bana 2-2,5 milyara maal olurdu ,bu şekilde 400 tl ye hallettim ,zaten ince yanaklı lastik bizim buralarda çabuk parçalanır çünki yollar çok kötü.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-auris-avensis-amerikan-park-sinyal-modifiyesi-72784459/detayamerikan park devresinide linkteki arkadaşdan alıp montajını kendim yaptım
Amerikan park iyidir İsteyen olursa yardımcı olurum arkadaşlar
Arkadaşlar linkteki satıcı koyduğu resimler kendii yaptığı araçlar değil benim aracımın resmini koymuş adam yani nerden buldun diiyorum nette çok diyor adam pek güvenilir değiller sadece satışını yapıyorlar...
O yüzden kendi malını satmaya çalışırken başkalarına çamur atma
Benim öyle bir derdim yokk ona bunu çamur atma gibi biraz bilgi sahibi olsaydınız ilana girer bakardınız benim arabamınn resmi orda esnaflık diyorsun esnaflık buysa eger başkalarının arabasını koymaz insan .. Yaparsa ederse onu koyar kalkıp bana adaplık dersi vermeyin ben biliyorum neyin ne olduğunu.. İsteyen herkes heryerden alır öyle bii amacım yok ztn söyle yapiyim ediyim diye ister sen sat ister başkası buu benim derdim değil ama esnaflık öyle yapılmış arabayı alıp oraya koymak değildir.. Esnaflık yapıyorsan kendi işini koyarsın olur biterr..Bilip bilmeden konuşmanında anlamı yok yanii