Çok şakacısın belli ilana bakmadığın sercan arkadaşım..
Umut kaç mb hafızan var bilmiyorum ama üstte ne yazdığıma iyi bak

Haklıyken haksız duruma düşürme kendini dedim yani normalde haklıydın ama gereksiz yere karşında ki hemde bir arkadaşımızın ürün aldığı kişiye çamur atmandan bahsediyoruz burada ben mi yanlış görüyorum
Umut kaç mb hafızan var bilmiyorum ama üstte ne yazdığıma iyi bak
Haklıyken haksız duruma düşürme kendini dedim yani normalde haklıydın ama gereksiz yere karşında ki hemde bir arkadaşımızın ürün aldığı kişiye çamur atmandan bahsediyoruz burada ben mi yanlış görüyorum 
Yaşını gereği saygım var .. Ama belli yaşınız gereğide sizin hafızanız baya düşükk o yüzden benimde ne yazdığımı iyi anlayıp öyle konuşmanızı rica ediyorumm.. Manasız konuşmanın anlamı yok.. Gereksiz yere birşey yapmadım benimm aracımın fotosu orda dedimm siz halen anlamış değilsiniz ama bu durumu...
Umut sen şaka mı yapıyorsun? Ben sana ilk mesajdan beri aracının fotosu olduğu için sen haklıyDINNN diyorum gayet basit bir Türkçe cümle.... Ama sen haklıyken karşındakine saldırıp kendini haksız duruma düşürdün anlıyormusun? Daha farklı nasıl anlatılır ben bilmiyorum ki
Neyse arkadaşlar uzatamaya gerek yok.
Umut sen şaka mı yapıyorsun? Ben sana ilk mesajdan beri aracının fotosu olduğu için sen haklıyDINNN diyorum gayet basit bir Türkçe cümle.... Ama sen haklıyken karşındakine saldırıp kendini haksız duruma düşürdün anlıyormusun? Daha farklı nasıl anlatılır ben bilmiyorum ki 
Şaka gibi sizsiniz asıll benimm aracımın resmi orda evet haklıyıım buu durumda ben o satıcıyı güvenilir bulamam bu saldırma değil sadece dile getirme..Ama kalkıp siz adap dersi verirseniz yok esnaflık böyle söyle bunların anlamı yok yanii .. Neye göre siz böyle cümleler kullanıyorsunuz onu anlamıyorum..

Ben haklıysam konuyuu kapatırdınız olur biterdi adamı koruyan yok söyle yok böyle diyen sensin.Ben adam hakkında yine birşey demedim sadece benim için güvensiz dedim haklıyımda..Ama sizin yaptığınız anlamsız yanii korumanız ..Öyle cümleler kurmanız bir yönetici olarakk yakışmaz size yaşınızada yakışmazz..
Size ait olan fotoğrafın kullanılması ile ilgili olarak yasal hakkınızı kullanabilirsiniz, olumsuz söylemler ile haklı olduğunuz halde haksız konuma düşmüş oluyorsunuz
Size ait olan fotoğrafın kullanılması ile ilgili olarak yasal hakkınızı kullanabilirsiniz, olumsuz söylemler ile haklı olduğunuz halde haksız konuma düşmüş oluyorsunuz
Ali bey ortada büyütecek birşey yok benim aracım orda ben bunu dile getirdim haliylede güvenmediğimi söyledimm..Bunda haksız konumuna düşeceğim birşey yok.. Haklı olarak söylüyorum ve abartacak kadar olumsuz birşey söylemedimm..
Amerikan park iyidir
İsteyen olursa yardımcı olurum arkadaşlar 
Abi ben yapmayı düşünüyorum.Yardımcı olurmusun ?
Abi ben yapmayı düşünüyorum.Yardımcı olurmusun ?
Bi an ticari konuma düştüm he bende
Sercan sende sormuştum kardeşim bir arkadaşım 5tane getirtmişti yurt dışından 2sini biz kullandık kalanları bir sorayım sizin için
Eyvallah kardeşim güven duygusu hoş

ama sen yinede satıcı deme bana yauv
Eyvallah kardeşim güven duygusu hoş
ama sen yinede satıcı deme bana yauv 
Doğru ya düşününce kaba bir tabir hemen sırıtıyor

Neyse konuyu kirletmeyeyim haber bekliyorum.
İkinizede özel mesaj attım faceden
İkinizede özel mesaj attım faceden 
Özelime girmeyiniz sayın Ahmet bey.
satıcı gerçekten dürüst bir arakadaşdı ,büyük ihtimalle kendisi üretiyor ürünü, aracın amerikan park takılmış haldeki resmini gönderirseniz sevinirim diye msj çekti,bende gönderdim ,aynı gün sitesine koydu.
Bana kimse özelden mesaj atmıyor Ahmet