0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Soyadı "...oğlu" olan feminist bayanlar ne yapacak acaba? ...kızı mı olacaklar.
Benim gibi armutlar ne yapsın hocam???
Cemaaat koşun şenlik var
armut ve ayı ayrılmaz ikili ha birde bal var tabi
Seda hanım çok hızlı gidiyorsunuz aman diyeyim fren yapmak zor olur......
tribünler tıklım tıklım sayın seyirciler
Hande Hanım terlikle vuuuuurduuuuu gol olduuuu...... Isı güdümlü Anne Terliği (Sukut Terlikleri)
Bir şey mi demek istiyorsunuz Hakan Bey.Evet ninemin adı oksana. Ama okşasana gibi salak espirilerden sıkıldığım içinde mahkeme kararı ile okşanoğlu yaptım. Okşankızı da okşasana kadar saçma Feminist konusuna hiç girmiyorum.Zira aynada yeterince feminist var.
Aslında daha pratik bir yontemide var soy ad değiştirmenin
Aksüyek favori bir soy isim mi? Kemal bey?
O benim sitelerde kullandığım sahte bir soyad
O benim sitelerde kullandığım sahte bir soyad Seda hanıma soyadını değiştir derken "evlen" demek istemiştim, malum kızlar evlemnince eşlerinin soyadlarını alırlarsenin espri anlayışında maşallah çok kuvvetliymiş haa
Forum kuralları gereği gerçek ad ve soyadınızla üye olmanız gerekmektedir. Bu soyad size ait değil ise gerçek soyadınızı site yönetimine bildirmenizi rica ederiz.
kendi ipini çekmek diye buna derler..hadi bakalım Kemal bey deşifre edin soyadınızı da cümle alem görsün
Ruslar bu olayı çok pratik çözmüşler; ata-baba adı taşımak isteyenler soyadlarını babasının adının sonuna erkeklerde "of" ve kızlarda "ova"ekleyerek uzun yılalrdır sürdürüyorlar, Sovyet döneminden beri azerilerde de bu vardı; mesela babasının adı ahmet olan bir kızın soyadı ahmetovaaynı ailedeki erkek kardeşinin soyadı ise ahmetov .. farklı iki isim gibi ama aynı soyad(Azeriler şimdi bunu değiştiriyor ve bizim gibi "oğlu" - "kızı" diyorlar artıkSeda hanım sizin oksana olduğuna göre göçmenlerdenmisiniz .. oksana bence çok ilginç bir soyad, keşke değiştirmeseymişsinizama madem değiştiridiniz, okşan kızı da olabilirdi, bence gayet normal , neden olmasınAslında daha pratik bir yontemide var soy ad değiştirmenin
kesinlikle..Seda hanım hoş geldiniz aktif bir bayan üyemiz daha oldu anlaşılan...Hande abla olaya ayar çekmiş.. Hemcinsi olmasa yemişti terliği.. kıyak geçmişsin abla
Sibel yengeeeeeeeeeeeeeee Emek abi terlik istiyomuşşşşşşşş Biri jandarma mı dedi