0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok ona tutti furutti diyolar
Tutti furutti kalbimi ezdi üstünü çiğnedi Zamanla geçer dedi zamanla zamanla laaay laylay la la la lay................ Halen gülüyorum...
o içi fesat olanların kattığı yorum
Türkiye'de 1990 öncesi doğan 100 kişi arasında bu iki kelime size neyi anımsattı diye anket yapsak %98'i fesat çıkar...
Bana meyve hatırlatıyor (Yalandan kim ölmüş ) heyyy gidi show tv:)))))))))))))))
Show Tv - Kurumsal Kimlik ve Jenerik Prototipleri Bu jenerikler var ya bu jenerikler.......
Kadın da, erkek de teker teker tam elma olmalıdırlar, kendi ayakları üzerinde durabilmelidirler. Hayatlarını devam ettirebilmek için birlikte olmamalılar, birlikte olduklarında daha güzel, daha mutlu bir hayatları olduğundan birlikte olmalılar.Bu kapsamda; yarım elmalar kendi yarılarını tamamlayanı değil, tam elmalar kendine uyumlu tam elmanın peşinde olmalılar.Bu ve benzeri fikirler çok fazla tartışılmasına gerek olmayan, büyük bir çoğunluk tarafından kabul gören fikirlerdir. Gerisi, latife, ironi, espiri, mizansen, gırgır-şamata...
Benim gibi armutlar ne yapsın hocam???
armut ve ayı ayrılmaz ikili ha birde bal var tabi
Odunun yanında ayı candır yahu, bırakın o olsun en azından.
Sana muhteşem bir Odunluk hikayesi anlatayım. Yıl 2000,yer muğla marmaris sahil.Sahilde bozuk bir aksan ile türkçe konusan bir arap genç ve ona nisbeten daha iyi türkçe konuşan rodos asıllı bir genç kız.....tanışırlar.Fakat konuşacak çok bir şey olmadığı için kız sorar.Hımm şiiler hakkında pek bilgim yok (yıllar sonra kızın itirafında bu olay şöyle yer alır.Bu çocuk yakışıklı ama anlatıklarından bir şey anlasam? ) Genç adam;sahilde gün batımında kayalara oturmuş ve Türkiyede alevi oalrak bilinen ama aslında şia nın hukuk anlmına geldiğini ve şeriat ın islam hukuku olduğunu anlatır.......
bunun bir de türkçe meali ni alsak
Afto poli kali. Kimlerden olduğunu söyleyecektin, unutma. Akdeniz iyidir.