0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Henuz bakmadım ama yayınlamak gibi bir düşüncem yok.Bakayım şimdi )
Hani bana hani bana.
Siz bilirsiniz...Bakmadan karar vermeyin...Belkide çok yayınlamak isteyip yayınlayamayacaksınız... Yolladım kardeşim....
Öküzün erkek dişi konusuna dair net bir karikatür paylaşıcam ama ceza alırsak diye korkuyorm...İsteyene özelden link atayım
hani şu kadın danayı sağıyor inek sanıp. dana da içinden sesimi çıkarmayayım fln diyor o mu
Tüh yaaa ....Karikatürün bütün gizemi gitti.....
İbrahim rica ederim ortamı germe. Evet baktım bu karikatürün yayınlanmasında sakınca olmadığını sende peki ala biliyorsun.Tabi fıkra ve karikatür bölümünde.Mesaj içinde teşekkür ederim
Gerilme yok ,gerilme yok...Sadece tedbir...Sormadan adım atmak istemiyorum artık...Mazallah bir yöneticinin onayladığını başkası beğenmeyebiliyor....Benim değiştirmek zorunda kaldığım imzam gibi...
Tibet öküzü var birde ama konu ile alakası yok sanırım ))))))
Apis Öküzünüde unutmayalım bu arada
Aha birşey daha öğreneceğim nedir şu apis olayı?
Çok şakacısınız İbrahim Bey
tüm karikatürler bellekte saklıdır orda kadının verdiği çaba gerçekten güldürüyor
temelde öküz ama yine de dimi ? mantığı aynı yani
Pes diyorum....Bu arada avatar fotosu Öyle Bir Geçer Zaman Ki modunda olmuş...
Şaka...şaka... şaka tabii.... şaka... Pes diyorum....Bu arada avatar fotosu Öyle Bir Geçer Zaman Ki modunda olmuş...
+41 Birileri kıskanmasın ama çok beğendim söyleyim.Şimdi bu güzellik karşında öküz muhabbetini sürdürmek harbi öküzlük olur ))))))))))))Konu zaten kadın vs erkek idi.
Tamam ama bu Öküz Kutsal
ibrahim bey koyun şu karikatürü de içten içten değil sesli sesli gülelim
burada öküz zaten biz oluyoruz sanırsam