Gönderen Konu: Bordomsu Kırmızımsı Rengimsi Yarise Tavan Folyo Uygulaması Yardım  (Okunma sayısı 11744 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
2 numara cam filmi, ve piano black tavan oldukça şık bir görüntü çıkarır bence ;)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
allak bullak oldum şimdi  :wacko: :blink:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
ben ilk olarak ziebart ı aradım kaliteli olsun olacaksa 350 tl fiyat verdiler tavan kaplama için eee tabi şimdi tavanı kaplatınca camları da biraz karartmak gerekecek toplamda 800 tl fiyat verdi. toyota henüz dönmedi. aracınızı aldığınız bayii yardımcı olabilir.

ablalarım yapmayın etmeyin, 800-350 desek 450 liraya film çekmiş oluyorlar, en kalitelisinin hakkı 300 liradır bu cam filminin, 350 liraya tavan kaplaması da pahalı geldi bana, hepsini toplam çok taha düşük miktarlara garantili olarak yaptırabilirsiniz bence...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
burada iki ayaklı hayvan çok..yapacak bişey yok malesef..siz siyah tavan için ne düşünüyorsunuz zafer bey bari gelmişken görüş bildirin  :)

Ben gerçekten aracınızın rengiyle çok uyum sağlayacağını düşünüyorum görüşümü bildirmiştim önceki iletilerim de yalnız kesinlikle ruhsata işletin derim her trafiğe çıkışınızda korkulu rüya görmektense belki Ahmet beyin de dediği gibi bayan olduğunuz için (trafik kurallarına tam uydukları düşüncesiyle) polisler çok dikkat etmez ama bu konuda da kurallar neyse uymalısınız. Bende modifiye tutkunuyum kendi aracıma el emeği bir çok şey yaptım daha çok aydınlatma üzerine şimdiki projem tavan lambasıyla birlikte çalışan dış dikiz aynalarının altına led devresi yapmak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Betül sakınnnnnnnn !!! !!!
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
iyide arkası boş yani bukadar dibine yanaşmanın anlamı ne ben olsam çoktan inmiştim aşağıya :)) hayatta kimse benim aracın tamponuna okadar yakın park edemez

Ben olsam , inmekle kalmaz; yakardım o arabayı, o sadece hatalı park değil aynı zamanda hakaret içeriyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ben olsam , inmekle kalmaz; yakardım o arabayı, o sadece hatalı park değil aynı zamanda hakaret içeriyor

ben bile her gün bunun kavgasını vermekten bıktım..kaç kere elin adamıyla burada yüz göz oldum burun buruna geldim..esnaf araya girmese ben şimdi burda olmayabilirdim , burdakiler hem suçlu hem de çok güçlü :))) o yüzden artık görmemezliğe vuruyorum..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Boş verin Betül hanım, memleket gerçekten maganda dolu,  en iyisi görmemezlikten gelmek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Boş verin Betül hanım, memleket gerçekten maganda dolu,  en iyisi görmemezlikten gelmek

hazır gelmişken şu cam tavan folyo görüntüsü için de bir fikir verseniz Kemal bey? yoksa hiç uğraşmayıp satsammı acaba  :lol:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
hazır gelmişken şu cam tavan folyo görüntüsü için de bir fikir verseniz Kemal bey? yoksa hiç uğraşmayıp satsammı acaba  :lol:

vallahi tam isabet
cam tavan, folyo falan .... 
ya ne gerek var, sat gitsin şu ufak ve pahalı arabayı, al bi teknoloji harikası H...da
(Reklama girmesin diye öyle yazdım)
at havanı doyasıya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
Selamlar, son halini görüp kararı kendin verebilirsin diye düşündüm. Yalnız resimdeki gibi görünürmü uygulama nasıl yapılır, uygulama sonrası ne olur bilen birinden detaylı bilgi almalısın diye düşünüyorum.
Karar vermende umarım faydalı olur.

Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
vallahi tam isabet
cam tavan, folyo falan .... 
ya ne gerek var, sat gitsin şu ufak ve pahalı arabayı, al bi teknoloji harikası H...da
(Reklama girmesin diye öyle yazdım)
at havanı doyasıya :D

yeni kasa H...a araçların yarattığı hayal kırıklığından sonra bu tavsiyenizi dikkate alamayacağım kusura bakmayın..Nitekim siz de aynı fikirdeymişsiniz..Eeee aklın yolu bir  8-)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Selamlar, son halini görüp kararı kendin verebilirsin diye düşündüm. Yalnız resimdeki gibi görünürmü uygulama nasıl yapılır, uygulama sonrası ne olur bilen birinden detaylı bilgi almalısın diye düşünüyorum.
Karar vermende umarım faydalı olur.

yani nasıl olur bilmiyorum ama bordomsu kırmızıya siyah güzel gider gibi düşündüm..ne bileyim ben de çelişkiler içindeyim..yarın Atatürk oto sanayiide bu işi çok iyi yapan bir yer var ordan da fiyat alacam..onların da tavsiyesini dikkate alacam öyle karar verecem..ama gerçekten pişman olmaktan endişe de duyuyorum  :-\

tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Yeni kasa tam fiyasko
ben H...da al derken benim arabayı kastetmiştim.....!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Yeni kasa tam fiyasko
ben H...da al derken benim arabayı kastetmiştim.....!

ikinci el araçlarla ilgilenmiyorum kemal bey  8-)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
Görsel olan herşeyde olduğu gibi bu da zevk meselesidir. Fikir almak iyidir lakin son kararı sen verebilirsin. Kanuni olarak sorun olmayacak ise yaptırıp pişman olduğunda kaybedeceğin şey para olur, kazancın ise kafandaki "acaba nasıl olurdu?" sorusunun cevabı... Bende cam filmi yaptırmayı çok istiyorum (havasından falan değil, yazın sıcaklarında  getirdiği avantajdan) ama arada sırada da olan cam filmi uygulamaları yüzünden yaptıramıyorum ama içimde hep bu istek var...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Görsel olan herşeyde olduğu gibi bu da zevk meselesidir. Fikir almak iyidir lakin son kararı sen verebilirsin. Kanuni olarak sorun olmayacak ise yaptırıp pişman olduğunda kaybedeceğin şey para olur, kazancın ise kafandaki "acaba nasıl olurdu?" sorusunun cevabı... Bende cam filmi yaptırmayı çok istiyorum (havasından falan değil, yazın sıcaklarında  getirdiği avantajdan) ama arada sırada da olan cam filmi uygulamaları yüzünden yaptıramıyorum ama içimde hep bu istek var...

ben de hiçbir zaman cam filmi uygulamasına sıcak bakmadım.. trafikteki dikkat ve özeni azaltan bir unsur olarak gördüm hep heralde gözlerim de bozuk olduğu için..Haklısınız zevk meselesi..Sanırım biraz daha düşünecem. Fotoşoplu halinde fazla spor bir hal almış araç, sanki ağırlığını yitirmiş gibi...Bilemedim ben de  :-\
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-arac-kaput-tavan-parlak-siyah-folyo-kaplamasi-eng-tuning-41649770/detay

Bu linki incelemenizi tavsiye ederim Betül hanım bir çok yerde 100 tl tavan parlak folyo kaplama yapıyorlar fakat kullanılan folyonun kalitesi ve işçilik nasıldır bilemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Bomba gibi olur Betül abla..
Piano black tavan ve ayna kapakları harika olur edeceğiniz masraf en fazla 100 tl..görüştüğünüz yerler kış dolayısiyle aç kaldıklarından hikaye anlatmış boşverin..Hafifte cam filmi+250 tl en fazla..Bordo araca yakışıyor..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega