0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben ilk olarak ziebart ı aradım kaliteli olsun olacaksa 350 tl fiyat verdiler tavan kaplama için eee tabi şimdi tavanı kaplatınca camları da biraz karartmak gerekecek toplamda 800 tl fiyat verdi. toyota henüz dönmedi. aracınızı aldığınız bayii yardımcı olabilir.
burada iki ayaklı hayvan çok..yapacak bişey yok malesef..siz siyah tavan için ne düşünüyorsunuz zafer bey bari gelmişken görüş bildirin
Betül sakınnnnnnnn
iyide arkası boş yani bukadar dibine yanaşmanın anlamı ne ben olsam çoktan inmiştim aşağıya ) hayatta kimse benim aracın tamponuna okadar yakın park edemez
Ben olsam , inmekle kalmaz; yakardım o arabayı, o sadece hatalı park değil aynı zamanda hakaret içeriyor
Boş verin Betül hanım, memleket gerçekten maganda dolu, en iyisi görmemezlikten gelmek
hazır gelmişken şu cam tavan folyo görüntüsü için de bir fikir verseniz Kemal bey? yoksa hiç uğraşmayıp satsammı acaba
vallahi tam isabet cam tavan, folyo falan .... ya ne gerek var, sat gitsin şu ufak ve pahalı arabayı, al bi teknoloji harikası H...da(Reklama girmesin diye öyle yazdım)at havanı doyasıya
Selamlar, son halini görüp kararı kendin verebilirsin diye düşündüm. Yalnız resimdeki gibi görünürmü uygulama nasıl yapılır, uygulama sonrası ne olur bilen birinden detaylı bilgi almalısın diye düşünüyorum.Karar vermende umarım faydalı olur.
Yeni kasa tam fiyaskoben H...da al derken benim arabayı kastetmiştim.....!
Görsel olan herşeyde olduğu gibi bu da zevk meselesidir. Fikir almak iyidir lakin son kararı sen verebilirsin. Kanuni olarak sorun olmayacak ise yaptırıp pişman olduğunda kaybedeceğin şey para olur, kazancın ise kafandaki "acaba nasıl olurdu?" sorusunun cevabı... Bende cam filmi yaptırmayı çok istiyorum (havasından falan değil, yazın sıcaklarında getirdiği avantajdan) ama arada sırada da olan cam filmi uygulamaları yüzünden yaptıramıyorum ama içimde hep bu istek var...