0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Betül hanım opel de durduğu kadar şık durur kesin çok beğendim ben . opel astrada çok şık olmuş sizin renkte bence daha şık duracak hatta ben bile yaptırmaya karar verdim bu resimleri görünce şuan servisten haber bekliyorum toyotanın anlaşmalı servisleri varmış. yaptırın gitsin
bu servisler hakkında bilgi verirmisiniz ve tabi ne kadar fiyat verdiler önemli teşekkürler bu arada:)
ben ilk olarak ziebart ı aradım kaliteli olsun olacaksa 350 tl fiyat verdiler tavan kaplama için eee tabi şimdi tavanı kaplatınca camları da biraz karartmak gerekecek toplamda 800 tl fiyat verdi. toyota henüz dönmedi. aracınızı aldığınız bayii yardımcı olabilir.
aldığım bayi bana 500 TL tavan kaplama için rakam verdi..cam karartma için ise 2 rakam verdi..saadece karartma 500TL sadece güneş koruma 500TL ikisini aynı anda yaparsam 720 TL...Açıkçası ben camlara dkonumayı düşünmüyorum şimdilik..sadece tavan için düşünüyorum şimdilik ama bence 500 TL oldukça fahiş burda bahsedilen rakamlara bakılırsa...
** önemli not : o arabanın arkasındaki minübüs sanki yarisine çok yanışmış )
işkillendim..hemen bakmaya gidiyorum
Valla bende işkillendim bana da hafiften dokunmuş gibi geldi ne kadar çok yanaşmış
Forum donanım haberden alıntıdır.Arkadaşlar , araçtaki renk değişimi , tavan kaplaması hakkında bilgi vermek istedim , bunu ilk yapanlardan biriyim ve özel mesaj yoluyla çok soru soruldu , ben de bir açıklama yapayım dedim... Aracının rengini değiştirmek isteyenler , ruhsatına çift renk işletmek isteyenlerin izlemesi gereken yollar ; 1 - Öncelikle aracıınızı kaplatıyorsunuz ya da boyuyorsunuz , bu işlemi yaptıdıgınız yerden fatura alıyorsunuz ( 34 xx 1234 plakalı aracın kaplanması , boyanması diye açıklama yazılırsa iyi olur ) 2 - Sonra herhangi bir muameleciden Ek-1 formu doldurtyorsunuz ve aracınıza uyguladıgınız rengi/renkleri oraya yazdırıyorsunuz 3 - Muayene istasyonuna gidiyorsunuz renk tespiti yaptırıyorsunuz onaylıyorlar ve evraklarınızla bağlı olduğunuz trafik şubesine gidip evrakları teslim ediyorsunuz ve ruhsat ücreti veriyorsunuz. Ertesi gün gidip yeni ruhsatınızı alıyorsunuz ve muayeneye gidiyorsunuz. Ek-1 formu doldurtmak : 10 TL Ruhsat Ücreti : 63 TL Muayene Ücreti : 120 TL Bir de aldığınız faturanın KDV sini veriyorsunuz işlem yaptırdıgınız yere.( Fatura miktarı ne kadar düşük olursa o kadar az ödersiniz)
kısacası bu ne bir günlük iş ne de ucuz bir iş..sanırım biraz daha düşünmem gerekecek
Zafer bey verdiğiniz bilgiler güzel ve geçerli, ancak şahsen ne böyle bir sebepten ceza yiyen gördüm ne de duydum.... Ben 95 model aracımla bile 2 yıl gezdim tavan kaplaması ile hatta Tüvün ilk zamanlarında muayeneye bile girdim... Kaldı ki bir bayanın kullanacağı araçta polis şüphelenmez bile ayrıca yeni araçlarda hangisi cam tavan hangisi folyo anlaşılmıyor bile....Amiyane bir tabir olacak kusuruma bakmayın ancak şöyle bir durum var eğer babama sorsam benzer cevap verir ne gerek var derdi ancak görsellik olsun şık dursun diye bende yaptırmak isterdim durum bundan ibarettir şu anda da....
O konulara bir itirazım yok olamazda prosedür zaten bu yönde abicim benim belirtmek istediğim bunlara takılmamak... Hani demişsiniz ya işini bilen bir polis ben ona işini bilen değilde işgüzar bir polis derim.... Bu tavrım biraz asi görünebilir aksine normalde aşırı kuralcıyımdır ama satışı uygulanışı herşeyi serbest olan bu tarz ürünlerde sinirleniyorum biraz....