Gönderen Konu: Bordomsu Kırmızımsı Rengimsi Yarise Tavan Folyo Uygulaması Yardım  (Okunma sayısı 11741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
folyo kaplama çok daha estetik bence..
tevazu erdemdir...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
en kötü ihtimal avukatlık kimliğimi gösterir yırtarım gibime geliyor  :P

Terbiesiiiiizzz :P

Bende Eskişehir Boru ay şey Barosuna kayıtlıyım onu gösteriyorum :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
yahu ruhsat işini boş bir günümde bilahare yaparım artık..önce şu cam folyo işini konuşalım..tavsiye edeceğiniz bu işin hakkını veren fiyatı toyota servisleri kadar gabin içermeyen  yerler varmı bildirebileceğiniz? bir de bu tavan olayını yapınca camlara dokunmak gerekiyormu? açıkçası karartılmış camlardan hiç hazetmiyorum..
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Cam olayıan yapmak gerekiyor mu olarak değilde bütünleyici olarak bakmak lazım... En azından en açık olanından karartma/film uygulanmalı derim ben....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Cam olayıan yapmak gerekiyor mu olarak değilde bütünleyici olarak bakmak lazım... En azından en açık olanından karartma/film uygulanmalı derim ben....
beyaz araç için o bütünlüğü yakalamak adına camların karartılmasını anlarım da benim aracın rengi zaten koyu..tavan siyah olacak..camlarda karartılırsa ne bileyim öyle karadul gibi gezmeyeyim ortalıkta  :lol:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
araba kullanmak mecburiyet değil keyifse ve araba kendinize aitse nasıl seviyorsanız öyle kullanın. ben aracımın bana özel olmasını seviyorum yani bazı eklentiler yapıp biraz daha kişisel piyasada aynı model araclardan ayırtedilir olması hoşuma gidiyor. biraz cezalar konusunda korkak kalsamda , forumda verilen bilgiler doğrultusunda kişisel zevkim için 200 TL daha  feda edebilirim diye düşünerek yaptırmaya karar verdim. arabam keyfime göre oldukça ona olan aşkım da artıyor.  yakın zamanda forumda aracıma yapacağım modifikasyonla ilgili bir forum açacağım orada görüşlerinizi alırım :))

** Betül hanım yaptırınnn gitsiinnn :)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Valla Sema hanım ne yalan söyleyeyim takdir ettim... Zaten olay budur sıradan bir otomobile binmek insana zevk vermiyor kendi şahsi dokunuşları olmalı insanın... stoplara çektiğin otopark parası kadar bile olmayan folyolar haz vermeli insana vs vs uzar gider... 
Sıradan olucaksa metrobüse binerim arkadaş :lol:

Bu gazla Betül hanımda yaptırır heralde :D

Bu arada karadulla ilgili mükemmel bir karikatür dolanıyor ortalıkta paylaşsam mı bilemedim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Terbiesiiiiizzz :P

Bende Eskişehir Boru ay şey Barosuna kayıtlıyım onu gösteriyorum :P
  ikna için baroya kayıtlı olmak bu durumlarda pek yeterli gelmeyebilir :)) 200 TL verin kurtulun cimrilik yapmayın  :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi

YA ÇILDIRACAM ŞİMDİ DE BAŞKA ARAÇ GELMİŞ DİBİME..NEDİR BU ANLAMADIM MEMLEKETTEKİ BÜTÜN ARABALI ÇEKİYOR RESMEN ARKA TAMPON...!!!!!!
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
 >:(
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
bir de bu tavan olayını yapınca camlara dokunmak gerekiyormu? açıkçası karartılmış camlardan hiç hazetmiyorum..
Arkadakiler 2, önler 1 numara olursa  karadul gibi gezmezsiniz :)
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
 iyide arkası boş yani bukadar dibine yanaşmanın anlamı ne ben olsam çoktan inmiştim aşağıya :)) hayatta kimse benim aracın tamponuna okadar yakın park edemez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
iyide arkası boş yani bukadar dibine yanaşmanın anlamı ne ben olsam çoktan inmiştim aşağıya :)) hayatta kimse benim aracın tamponuna okadar yakın park edemez

Fatih'te oturmayan biri olarak iyimserliğinizi anlıyorum ve sadece gülümsüyorum  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Fatih'te oturmayan biri olarak iyimserliğinizi anlıyorum ve sadece gülümsüyorum  :)
fatih derken ?  iyimserlik derken?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
fatih derken ?  iyimserlik derken?

Fatihte ikamet ediyorum..burada iki kişi yanyana yürürken bile çarpışıyor, insanlar yollarda...trafikte asla aracın geçiş üstünlüğü yok..ben kediyi köpeği bırakın güvercine bile yol verdiğimi bilirim, uçmak yerine yürümeyi tercih etmişti çünkü  :lol: bu sebeple otopark sorununa, araç güvenliğine, kurallara uygun birbirine saygılı park etme mevzularına hiç girmeyelim isterseniz...bir keresinde park halindeyken aracım durduk yere motor gelip tamponumu kırmıştı...oluyor yani bunlar  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Fatihte ikamet ediyorum..burada iki kişi yanyana yürürken bile çarpışıyor, insanlar yollarda...trafikte asla aracın geçiş üstünlüğü yok..ben kediyi köpeği bırakın güvercine bile yol verdiğimi bilirim, uçmak yerine yürümeyi tercih etmişti çünkü  :lol: bu sebeple otopark sorununa, araç güvenliğine, kurallara uygun birbirine saygılı park etme mevzularına hiç girmeyelim isterseniz...bir keresinde park halindeyken aracım durduk yere motor gelip tamponumu kırmıştı...oluyor yani bunlar  :)
anladım evet otopark sorunu bazı semtlerde büyük sıkıntı fatihte bu semtlerden biri haklısınız. ama işte bukadar yakında çekmesin ya :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi

YA ÇILDIRACAM ŞİMDİ DE BAŞKA ARAÇ GELMİŞ DİBİME..NEDİR BU ANLAMADIM MEMLEKETTEKİ BÜTÜN ARABALI ÇEKİYOR RESMEN ARKA TAMPON...!!!!!!

Hakikaten bu ne biçim bir parktır arka tarafta uygun boşluk var halbuki arkadaki aracın neredeyse panjuru dahi görünmüyor tamponu nerede o hiç görünmüyor fotoğrafın çekim açısı uygun gibi önünüze de aynı şekilde biri gelse acil bir durumda çıkamazsınız da

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
burada iki ayaklı hayvan çok..yapacak bişey yok malesef..siz siyah tavan için ne düşünüyorsunuz zafer bey bari gelmişken görüş bildirin  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Bence gerekmez.

İlla isterseniz de spor tamponlarla veya trd body kit ile güzel durur.

Misal:

Folyo olayının aşırı sıkıcı duruma gelen gri, beyaz araç furyası yüzünden ortaya çıktığını düşünüyorum zaten. O kadar seçip beğenip güzel bir renk Yaris almışsınız, bence bu rengin büyük bir oranını kapatmak çok mantıklı değil.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Betül Hanım  Alper Beye katılıyorum..Yaris'in rengi gerçekten çok hoş kaplama yerine body kit çok daha güzel durur.

Acizane fikrim...
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi