0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en kötü ihtimal avukatlık kimliğimi gösterir yırtarım gibime geliyor
Cam olayıan yapmak gerekiyor mu olarak değilde bütünleyici olarak bakmak lazım... En azından en açık olanından karartma/film uygulanmalı derim ben....
Terbiesiiiiizzz Bende Eskişehir Boru ay şey Barosuna kayıtlıyım onu gösteriyorum
bir de bu tavan olayını yapınca camlara dokunmak gerekiyormu? açıkçası karartılmış camlardan hiç hazetmiyorum..
iyide arkası boş yani bukadar dibine yanaşmanın anlamı ne ben olsam çoktan inmiştim aşağıya ) hayatta kimse benim aracın tamponuna okadar yakın park edemez
Fatih'te oturmayan biri olarak iyimserliğinizi anlıyorum ve sadece gülümsüyorum
fatih derken ? iyimserlik derken?
Fatihte ikamet ediyorum..burada iki kişi yanyana yürürken bile çarpışıyor, insanlar yollarda...trafikte asla aracın geçiş üstünlüğü yok..ben kediyi köpeği bırakın güvercine bile yol verdiğimi bilirim, uçmak yerine yürümeyi tercih etmişti çünkü bu sebeple otopark sorununa, araç güvenliğine, kurallara uygun birbirine saygılı park etme mevzularına hiç girmeyelim isterseniz...bir keresinde park halindeyken aracım durduk yere motor gelip tamponumu kırmıştı...oluyor yani bunlar
YA ÇILDIRACAM ŞİMDİ DE BAŞKA ARAÇ GELMİŞ DİBİME..NEDİR BU ANLAMADIM MEMLEKETTEKİ BÜTÜN ARABALI ÇEKİYOR RESMEN ARKA TAMPON...!!!