Gönderen Konu: Yeni toyota Corollam..  (Okunma sayısı 2538 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Yeni toyota Corollam..
« : Şubat 10, 2012, 13:12:56 »
Arabamı 01 .01 2012 tarihinde galeriden 2006 toyota sol arabamla takas yoluyla aldım. bu arabamın modeli 2009 1.6 elegant.  arabamdan çok memnunum. resimleri sizinle paylaşmak istedim :) aracıma extra olarak ne gibi aksesuarlar yaptırabilirim sizce ? yani eksikleri neler ?? şimdiden teşekkür ederm herkese. :) foroğrafları telelefon ile çektim o yüzden bazı resimler bulanık :D inş fotoğrafları yükleye bilmişimdir :D

http://imageshack.us/photo/my-images/263/fotoraf0592c.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/855/fotoraf0593.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/213/fotoraf0594.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/441/fotoraf0596.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/24/fotoraf0597.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/513/fotoraf0599.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/839/fotoraf0600o.jpg/

Toyota Club Türkiye

Yeni toyota Corollam..
« : Şubat 10, 2012, 13:12:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni toyota Corollam..
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2012, 13:19:37 »
 hayırlı olsun. gayet temiz gözüküyor. 2012 de kasanın makyajlandığını bilmesem sıfır km. mi aldınız diyeceğim. maşallah.
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2012, 13:33:00 »
hayırlı olsun. gayet temiz gözüküyor. 2012 de kasanın makyajlandığını bilmesem sıfır km. mi aldınız diyeceğim. maşallah.

Çok teşekkürler. İlk sahibi pek binmemiş 18 bin km de daha. içinde sıfır kokusu vs. duruyor . boyasında çizik dahi yok desem inanın yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2012, 13:53:01 »
Çok teşekkürler. İlk sahibi pek binmemiş 18 bin km de daha. içinde sıfır kokusu vs. duruyor . boyasında çizik dahi yok desem inanın yok :)

Hayırlı olsun, oldukça temiz duruyor dediğiniz gibi. Bence bu kasanın fazla modifiyeye ihtiyacı yok, oldukça ağır bir görüntüsü var, bozmamak gerek :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2012, 13:57:05 »
belki led gündüz farı olabilir ama görselliği desteklemesi gerekir. yoksa ona da gerek yok. bu hali gelin gibi. kendi aracıma dış görüntüyü bozmasın diye kapı tampon bantları bile eklettirmedim. sıfır alırken pazarlıkla ücretsiz alabilmek varken... zevk meselesi tabi görüntüsünü sevenler olabilir ama şahsen pek haşlanmıyorum.
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2012, 14:35:17 »
Bazı küçük dokunuşlar arabayı canlı gösteriyor bunlar dan bir tanesi plakalar orjinal plaka folyo ile kaplıyolar etrafında siyah boyayıda tinerle siliyolar ben her aldığım yeni arabamın plakalarını mutlaka folyolatırım app plakalar gibi sakıncalı bir durumuda yok sonra arka bagaj plakalık aydınlatmalarına beyaz ampül öndeki parklara beyaz ampül sonra sislere farlara 4 tane xenon 10000 K lıklardan birde camlara 2 numara siyah film ön cam dahil...
please seat belts

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2012, 15:09:43 »
aracınız hayırlı olsun...:) plakalarınız cok hoş olmuş güle güle kullanın...
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2012, 15:12:06 »
Hayırlı olsun güle güle kullanın maşallahı var gerçekten
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2012, 15:51:11 »
Hayırlı ve uğurşu olsun çok temiz duruyor.Dışına bence de çok bir şey yapmana gerek yok ama alaşım jant olabilir.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2012, 16:32:03 »
hayırlı olsun güzel araç. bence.. bende de sol var 2004 model 2-3 yıl sonra bende yenilemeyi düşünüyorum siz eski aracınızı kaça verdiniz ve bunu kaça aldınız bence çook temiz bir arac almışken önemli olan temizi almak ...
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2012, 22:18:21 »
Hayırlı olsun, oldukça temiz duruyor dediğiniz gibi. Bence bu kasanın fazla modifiyeye ihtiyacı yok, oldukça ağır bir görüntüsü var, bozmamak gerek :)

Teşşükkür ederm hakkı bey. haklısınız ama şöyle ufak tefek arabayı daha güzel göstericek modifiye yapmak istiyorum :D

belki led gündüz farı olabilir ama görselliği desteklemesi gerekir. yoksa ona da gerek yok. bu hali gelin gibi. kendi aracıma dış görüntüyü bozmasın diye kapı tampon bantları bile eklettirmedim. sıfır alırken pazarlıkla ücretsiz alabilmek varken... zevk meselesi tabi görüntüsünü sevenler olabilir ama şahsen pek haşlanmıyorum.

Bende pek abartılı bi modifiye yapmak istemiyorum. ufak tefek xzenon far . led. spoiler vs.gibi:)

Bazı küçük dokunuşlar arabayı canlı gösteriyor bunlar dan bir tanesi plakalar orjinal plaka folyo ile kaplıyolar etrafında siyah boyayıda tinerle siliyolar ben her aldığım yeni arabamın plakalarını mutlaka folyolatırım app plakalar gibi sakıncalı bir durumuda yok sonra arka bagaj plakalık aydınlatmalarına beyaz ampül öndeki parklara beyaz ampül sonra sislere farlara 4 tane xenon 10000 K lıklardan birde camlara 2 numara siyah film ön cam dahil...

Evet haklısınız plakanın çerçevesinide çıkarmayı düşünüyordum zaten plaka konusunda söylediklerinizi dikkate alıcam. diğer arka bagaj plakalık aydıtlatmalarına beyaz ampül ve xzenon farları yaptırcam bnmde hoşuma gidio:)
 ama bu siyah camlara ceza uygulaması çıkmış die okumuştum forumda yaptırmayı düşünüyordum o yazıyı okuduktan sonra vazgeçmiştim. ama yaptırmayı çok istiyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2012, 22:31:12 »
aracınız hayırlı olsun...:) plakalarınız cok hoş olmuş güle güle kullanın...

Çok teşşekkür ederm serdar. :) Plakamı seviyorum :) EL yani ELegant :) :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın maşallahı var gerçekten

Çok teşekkür ederm sercan bey. :)

Hayırlı ve uğurşu olsun çok temiz duruyor.Dışına bence de çok bir şey yapmana gerek yok ama alaşım jant olabilir.

Çok teşekkür ederm mehmet ali bey. :) Orjinal jantları hoşuma gidiyor ama yakışıklı bi jant bulursam neden olmasın :D

hayırlı olsun güzel araç. bence.. bende de sol var 2004 model 2-3 yıl sonra bende yenilemeyi düşünüyorum siz eski aracınızı kaça verdiniz ve bunu kaça aldınız bence çook temiz bir arac almışken önemli olan temizi almak ...

Çok Teşekkür ederm Cemal Bey. benim eski arabam 2006 modeldi 103 bin km gözüküodu ama düşürülmüş 200 bin di km si. motor kaputu boyalıydı int koydum istediğim fiyata satamamıştım arayanlar hep 25 verdi. galeri de yeni aracıma takasa 26.500 saydı . üstüne 15 verdim yani 41.500 a almış oldum bunuda .:) plaka. vs. vs. masrafı 42 bin oldu. pahalıya aldım biliyorum ama en azından arabamın temiz olduğunu biliyorum. İnş sizde güzel temiz bi araba bulursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2012, 22:52:13 »
bence fiyat pahalı olabilir ama arac bu fiyat eder yani temizliğin den ve km den eder işiniz rahat olsun ben olsamda verirdim benim için temiz kullanma ve değişen kazası olmasın km düşük olsun bu araç için ideal.. tekrar hayırlı olsun ..
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Elegant a/t
  • 14 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 11, 2012, 00:49:00 »
Bence pahalı değil arkadaşlar.bu arabaya kesinlikle değer ayrıca sıfırların fiyatlarına baktıysanız bu km de bu arabın fiyatı gayet iyi bulursunuz çünkü sıfırlar sürekli artıyor dolayısı ile sıfıra yakın temiz araçlarda artıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Şubat 11, 2012, 01:04:22 »
bence fiyat pahalı olabilir ama arac bu fiyat eder yani temizliğin den ve km den eder işiniz rahat olsun ben olsamda verirdim benim için temiz kullanma ve değişen kazası olmasın km düşük olsun bu araç için ideal.. tekrar hayırlı olsun ..

Tekrar Teşekkür ederm Cemal Bey. Temiz olması km si orjinal olması değişeni olmaması benim içinde en önemlileri. yani kısaca temiz olsun . 5 kuruş fazla olsun. :)

Bence pahalı değil arkadaşlar.bu arabaya kesinlikle değer ayrıca sıfırların fiyatlarına baktıysanız bu km de bu arabın fiyatı gayet iyi bulursunuz çünkü sıfırlar sürekli artıyor dolayısı ile sıfıra yakın temiz araçlarda artıyor

Evet sıfırlarda baya bi artış oldu. ama bnm arabam makyajsız kasası olduğundan artış olur mu bilmiorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 11, 2012, 01:11:20 »
Aracınız hayırlı olsun Maşallah Cantekin abi..(biraz baya pahalı almışsın ama içine sindiyse güle güle kullanırsınız inş.)
App plakalar artık sorun teşkil etmiyor bastırıp takabilirsiniz dicektim ki fransız tarzı kesik app zaten plakalarınız..Yasak kalktı..Rahat olun lütfen.Xenon konusunda 10.000k önermiyorum çok göz alıp karşı tarafı rahatsız ettiği gibi renk oranıda fazla olup pek yol göstermiyor bilginize..En ideali kısalara 6000k sislere 8000k fabrikasyon xenonlar 4300k dir fakat sarıya çalar pek randumanlı olup yol göstermezler..En ideali yazdığım kelvin aralıklarıdır..Tampon ve kapı koruma bantları emanet gibi duruyor corollanın bu kasasında bende pek sevmiyorum.Cam filmi 2 numara iyidir..Ön cam yasaktır bunuda unutmayalım lütfen..Kolay gelsin..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Şubat 11, 2012, 01:14:18 »
Yeni doğmuş bebek gibi :) Güle Güle kullanın. Fiyatını da çok yüksek bulmadım şahsen. Tertemiz 1.6 elegant. Gayat şık duruyor. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.

Araca extra bir şey koymanızı bende tavsiye etmem ama sizin tercihiniz tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 11, 2012, 02:03:35 »
Maşallah kazasız belasız.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Şubat 12, 2012, 00:07:33 »
Aracınız hayırlı olsun Maşallah Cantekin abi..(biraz baya pahalı almışsın ama içine sindiyse güle güle kullanırsınız inş.)
App plakalar artık sorun teşkil etmiyor bastırıp takabilirsiniz dicektim ki fransız tarzı kesik app zaten plakalarınız..Yasak kalktı..Rahat olun lütfen.Xenon konusunda 10.000k önermiyorum çok göz alıp karşı tarafı rahatsız ettiği gibi renk oranıda fazla olup pek yol göstermiyor bilginize..En ideali kısalara 6000k sislere 8000k fabrikasyon xenonlar 4300k dir fakat sarıya çalar pek randumanlı olup yol göstermezler..En ideali yazdığım kelvin aralıklarıdır..Tampon ve kapı koruma bantları emanet gibi duruyor corollanın bu kasasında bende pek sevmiyorum.Cam filmi 2 numara iyidir..Ön cam yasaktır bunuda unutmayalım lütfen..Kolay gelsin..

Çok Teşşkür ederm Alper. :) evet bende biliyorum pahalı aldım ama diğer aracıma kmsi düşürülmüş ve motor kapatu boyalı olduğu halde 26500 verince galeri :D bende aldım gitti bi ani karar oldu ama çok memnunum bu aracımdan :D xenon 8000k aldım taktırıcam pazartesi günü :D tampon ve kapı koruma bantları ilk sahibi taktırmış bende böyle binicem hoş duruo yine de :) cam filmi konusunda bende 2 numarayı düşünüyrduma alper :D senin söylediklerini dikkate alıcam :)
Yeni doğmuş bebek gibi :) Güle Güle kullanın. Fiyatını da çok yüksek bulmadım şahsen. Tertemiz 1.6 elegant. Gayat şık duruyor. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.

Araca extra bir şey koymanızı bende tavsiye etmem ama sizin tercihiniz tabi.
Çok teşekkür ederm :) dediğim gibi arabamı satarken zarar etsem dahi . içim rahat eder çünkü arabamın temiz olduğunu biliyorum eski arabamdan tiksindim ztn km si boya vs. öğrenince . :) extra bi kaç bişeyler yaptırcam film. xenon gibi :D

Maşallah kazasız belasız.

Çok Teşekkür ederm . Hepimiz Kazasız belasız inş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 16, 2012, 07:49:34 »
Ben teşekkür ederim.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey