0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun. gayet temiz gözüküyor. 2012 de kasanın makyajlandığını bilmesem sıfır km. mi aldınız diyeceğim. maşallah.
Çok teşekkürler. İlk sahibi pek binmemiş 18 bin km de daha. içinde sıfır kokusu vs. duruyor . boyasında çizik dahi yok desem inanın yok
Hayırlı olsun, oldukça temiz duruyor dediğiniz gibi. Bence bu kasanın fazla modifiyeye ihtiyacı yok, oldukça ağır bir görüntüsü var, bozmamak gerek
belki led gündüz farı olabilir ama görselliği desteklemesi gerekir. yoksa ona da gerek yok. bu hali gelin gibi. kendi aracıma dış görüntüyü bozmasın diye kapı tampon bantları bile eklettirmedim. sıfır alırken pazarlıkla ücretsiz alabilmek varken... zevk meselesi tabi görüntüsünü sevenler olabilir ama şahsen pek haşlanmıyorum.
Bazı küçük dokunuşlar arabayı canlı gösteriyor bunlar dan bir tanesi plakalar orjinal plaka folyo ile kaplıyolar etrafında siyah boyayıda tinerle siliyolar ben her aldığım yeni arabamın plakalarını mutlaka folyolatırım app plakalar gibi sakıncalı bir durumuda yok sonra arka bagaj plakalık aydınlatmalarına beyaz ampül öndeki parklara beyaz ampül sonra sislere farlara 4 tane xenon 10000 K lıklardan birde camlara 2 numara siyah film ön cam dahil...
aracınız hayırlı olsun... plakalarınız cok hoş olmuş güle güle kullanın...
Hayırlı olsun güle güle kullanın maşallahı var gerçekten
Hayırlı ve uğurşu olsun çok temiz duruyor.Dışına bence de çok bir şey yapmana gerek yok ama alaşım jant olabilir.
hayırlı olsun güzel araç. bence.. bende de sol var 2004 model 2-3 yıl sonra bende yenilemeyi düşünüyorum siz eski aracınızı kaça verdiniz ve bunu kaça aldınız bence çook temiz bir arac almışken önemli olan temizi almak ...
bence fiyat pahalı olabilir ama arac bu fiyat eder yani temizliğin den ve km den eder işiniz rahat olsun ben olsamda verirdim benim için temiz kullanma ve değişen kazası olmasın km düşük olsun bu araç için ideal.. tekrar hayırlı olsun ..
Bence pahalı değil arkadaşlar.bu arabaya kesinlikle değer ayrıca sıfırların fiyatlarına baktıysanız bu km de bu arabın fiyatı gayet iyi bulursunuz çünkü sıfırlar sürekli artıyor dolayısı ile sıfıra yakın temiz araçlarda artıyor
Aracınız hayırlı olsun Maşallah Cantekin abi..(biraz baya pahalı almışsın ama içine sindiyse güle güle kullanırsınız inş.)App plakalar artık sorun teşkil etmiyor bastırıp takabilirsiniz dicektim ki fransız tarzı kesik app zaten plakalarınız..Yasak kalktı..Rahat olun lütfen.Xenon konusunda 10.000k önermiyorum çok göz alıp karşı tarafı rahatsız ettiği gibi renk oranıda fazla olup pek yol göstermiyor bilginize..En ideali kısalara 6000k sislere 8000k fabrikasyon xenonlar 4300k dir fakat sarıya çalar pek randumanlı olup yol göstermezler..En ideali yazdığım kelvin aralıklarıdır..Tampon ve kapı koruma bantları emanet gibi duruyor corollanın bu kasasında bende pek sevmiyorum.Cam filmi 2 numara iyidir..Ön cam yasaktır bunuda unutmayalım lütfen..Kolay gelsin..
Yeni doğmuş bebek gibi Güle Güle kullanın. Fiyatını da çok yüksek bulmadım şahsen. Tertemiz 1.6 elegant. Gayat şık duruyor. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Araca extra bir şey koymanızı bende tavsiye etmem ama sizin tercihiniz tabi.
Maşallah kazasız belasız.