Gönderen Konu: Yeni toyota Corollam..  (Okunma sayısı 2539 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni toyota Corollam..
« Yanıtla #20 : Şubat 19, 2012, 23:13:03 »
hayırlı olsun

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 19, 2012, 23:13:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #21 : Şubat 20, 2012, 00:04:38 »
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. bakalım yarın bende toyotanın xchange hizmetinden faydalanmayı deneyeceğim. neler sunuyorlar ne şartla sunuyorlar yarın tüm forumla paylaşacağım. Ardından DOD a gidip bir de orayı gözlemleyeceğim. Bahara kadar değiştirdim değiştirdim arabayı baktım olmadı taylanın arabayı alacağım :D
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #22 : Şubat 20, 2012, 00:09:54 »
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. bakalım yarın bende toyotanın xchange hizmetinden faydalanmayı deneyeceğim. neler sunuyorlar ne şartla sunuyorlar yarın tüm forumla paylaşacağım. Ardından DOD a gidip bir de orayı gözlemleyeceğim. Bahara kadar değiştirdim değiştirdim arabayı baktım olmadı taylanın arabayı alacağım :D

Tabi taylan bahara kadar parayı bulur arabasını değiştirmeye karar verirse :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2012, 18:26:58 »
arkadaşlar bugün itibari ile kendime 2007 kia sorento buldum 80 bin km de. boyasız öğretmden arkadaşım acil satıo o yüzden aracımı acil satlık yaptım . arabamda boya ve darbe kesinlikle yok halı paspas . kapı ve köşe kenar bantları fln hepsi var . paspasların altında fabrikadan çıktığnda olan poşetler daha durmakta. ayrıca hız sabitleyicisi fln onlarında poşetleri fabrikadan çıktığı gibi üzerinde duruyor. km si orjinal 20 bin km de 18 binde servise götürdüm detaylı bakımını yaptırdım butün faturaları elimde . km si ve modelindende anlaşılacağı gibi çok temiz aracım . plka açıkta isterseniz sorgulatabilirsiniz . ben arbayı takas yoluyla 41.500 e aldım. 40.500  vere olursa aracımı satmak istiyorum . ama çoğu 2011 model arabadan çok çok temiz. söylediklerim kelimesi kelimesine doğru hiç bir yanlış yok .
 fiyat verebilicek olursa özel msj atabilir iiyi akşamlar arabanın fotoları bu linkte mevcut ztn