0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elazığa gelicem bir gün sırf senın corollayı görmek için Bence montajta farkediyor 2007- 2009 güney afrika montaj bizim 2010 ve sonrası japon montaj. benım kalitesinden öte bir sıkıntım yok helekı arkadaşımın 2012 focusuna bındıkten sonra
Isuzu'ya gerekli mesajı attım.Haydı hayırlısı artık...
Hayırlısı abi.Umarım tüketici mahkemelerine gerek kalmadan sorunlarını çözebilirsin
İş yargıya gidecek gibi Mahmut.Benim istediğim yeni bir araç.Hatta 8.000 TL fark ödeyip Novo'nun Ultra modelinden almak.Şimdi servise geçeceğim.Şu tıkırtı sorununa ve anfi'ye kesin bir çözüm buldurayım bari
geçen yıl mayıs başında 26.000 km de 2008 auris elegant benzinli aldım,şuan 35.000 km de, bakım harici masraf yaptırmadı...kendime göre önem arzeden eksiği önceki e12 ye göre far aydınlatması yetersiz diyebilirim...
Abi yargıya gidersen büyük ihtimal istediğin sonuca ulaşırsın çünkü tüketici mahkemelerinde çıkan sonuçların büyük bir bölümü tüketicilerin yüzünü güldürüyor . Fakat burdaki sorun yargının çok yavaş işlemesi .
Mahmut,servisten yarın fabrikaya gidecek bur personel var.6 sayfalık bir dosya hazırladım ve fabrika yetkililerine gönderdim.Gidecek olan personel Scania'nin eski servis müdürü.Dosyayı inceledi ve icerigini beğendi.Genel kullanıcı sorunlarını dile getiren ve öneri içeren bir dosyaydi bu.Ama araç degisimi ile ilgili kararım kesin.Senin de belirttiğin gibi belirttiğin gibi tüketici mahkemeleri,tüketiciden yana karar veriyor.Şansımı denemek istiyorum artik
Abi ben anlatırsam google amcadan konu aratan birinin gözüne ilişirse toyotadan soğur sonra toyota bunu görür beni dava eder zaten bi tusunami bi deprem derken dünya paraya ihtiyaçları var bende daha yeni kestane çizdirip amelyat oldum ödücek durumum yok ondan ben yazmıyım Yazım yarım kalmış nedense..Aracı alalı iki sene oldu 46 bindeydi şuan 57 binde dört dörtlük bugüne kadar çok sıkıldığım noktası oldu.Halende devam etmekte araç giderken benzindede tüptede tekleme yapıyor ayrıyetten şanzıman dolayısiyle yolda kaldım çalışmadı.Camlar takırlı tukurlu yolda düşüyor ses yapıyor her seferinde kaldırmak zorunda kalıyorum ki hayatta hor kullanmam aracımı,Frenleri zayıf geliyor heybetli görüntünün hakkı yok.Yol tutuşu zaten yok..Yüksekliğine bağlıyorum.Cam modüllerimiz ayna ayar vs.gibi ufak ayrıntılara önem vermiyoruz onlarda ışıksız ne yazık ki Neyse genel olarak memur arabası diyorum çok fazla beklentisi olmayanların tercihi olabilir.Ama katiyen bida almam sorunsuzluk geride kalmış çeken bilir..Kolay gelsin sulandırdığım için üzgünüm
Özcan abi umarım süreç senin istediğin gibi geçer
Sizin araç corolla mı.profilinizde yazıyor ama araçtan şikayetiniz farklı bir model gibi auris gibi yanılıyor da olabilirim kusura bakmayın.Çünkü sitede genelde auristen bu yönde şikayetler okuyorum
Toyota Auris D-4D 2011 model Confort extra 17 ağustos 2010 trafiğe çıkışı.Şuan 23,000 km de gezmeyi seviyorum n'apayım