0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper malesef senin yorumunda çok eksik var... Evet tam sorunsuzluk geride kaldı buna katılıyorum ama... Cam düşmesi vs gibi bir takım sorunlar senin aracının o makus geçmişinden kaynaklanıyor bence insanları yanıltmayalım bilmeyenler yanlış anlar
Makus geçmiş ön tarafta abi kasma mı yaptı nedir yanide camlar düşüyor ben mantıklı bir açıklama bulamıyorumda buna..Yanılttığımı düşünmüyorum yani..Malın kalitesi ortada herkes biliyor bunu artık..
Özcan abi sizin değer kaybınızı karşılamaları lazım. NAsıl yaparlar bilemiyorum ama size tüketici hakem heyeti yolları taştan demek geliyor içimden maalesef.
Özcan abi senin durum benden de kötü Allah sabır versin sana
Sinan bende tüketici hakem heyetini düşünüyorum.Sürekli garantiden parça değişiyor.Değişe değişe sıfır aldığım araç 84 bin km'de olmasına rağmen hala sıfır vaziyette
Gecen gün garantiden değişen anfi kontrol paneli bu aksam Hendek,Duzce yolculuğumuzda yine bozuldu.Eyvah eyvah adlı filmin son 20 dakikasını,öndeki hoparlörlerden arkaya ses gidecek sekilde izlettim Anfinin tekrar bozulduğuna mı yanayım,yoksa servise her gidiş gelişte yaktığım 160 TL'lik mazota mı yanayım bilemedim dogrusu
Abi yukardada yazdığım gibi Allah sabır versin çok can sıkıcı bir durum umarım sorunlarınızı en kısa zamanda çözüme kavuştururlar .