0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz Bey size katılıyorum. Aynı yolda, aynı şartlarda vw golf ile seyehat ettik, böyle bir şey olmadı. Sorun aracın aerodinamik yapısıyla ilgili olmalı. Nabalım, her güzelin bir kusuru vardır diyerek kabulleneceğiz.
Sercan Bey söylediklerinizde kısmen haklısınız. Onların yorumlarına cevap vermemekle böyle bir sonuç ortaya çıkmış oluyor. Özellikle Tekin Bey ve Hakan Bey, oldukça tecrübeli ve bilgiye sahipler. Sorunları çözmek, kaynağını bulmak ve yardımcı olmak için de oldukça uğraşıyorlar.Bundan önce de kendileri bana yardımcı olmuşlardı, özellikle fren servosu problemimde. Emeklerine haksızlık etmek haddime düşmez. Aracım rüzgardan oldukça fazla etkileniyor dedim, bu iddiamı da yineliyorum. Her gün 5 kişi aynı yolda 3 farklı arabayla gidiş geliş yapıyoruz. Her ne kadar rüzgar şartları günden güne değişse de yol şartları değişmiyor. Kaldı ki bu problemimi tek bir kez yaşadıktan sonra değil, defalarca karşılaştıktan sonra forumda belirttim. 6 aydan beri karda, yağmurda, rüzgarda araçlarımızla gidip geliyoruz. Rüzgarlı havada Corollanın aşırı derecede etkilendiği konusunda arabadaki herkes hemfikiriz. Aracım herhangi bir kaza geçirmedi. Lastik basınçları normal değerlerinde, lastiklerim de yeni. Ayrıca normal hava şartlarında 90 km ya da 110-120 km hızla da giderken herhangi bir sallanma yaşamıyor. Zaten konuda da belirttiğim gibi rüzgardan etkilendiğinin altını çizdim. Konuya yorum yazan tüm üyelere teşekkür ederim.
Yavw Eray ne uğraşacaksın yaa, sat kurtul gitsin