Tamda bugün hayatımın golünü yedim...Şoktayım resmen.
böyle bir gün yalnız da çekilmez sercan... var sen geri cay...
benim gibi sevgililer günün girdiği 15. dk da sevgilinizden ayrılmayın.. sevin sevilin
benim gibi sevgililer günün girdiği 15. dk da sevgilinizden ayrılmayın.. sevin sevilin
Hz. Mevlâna kadın-erkek birlikteliğini Mesnevîde şöyle anlatıyor:
Su ile ateşin hallerini bilirsin. Gerçi su, ateş gibi heybetli bir varlığı söndürebilme kudretindedir. Ancak aynı su bir kap içinde bulunursa ateş onu kaynatır, bir damlası kalmayıncaya kadar buhar haline getirip havaya karıştırır. Kısaca kaplar dolusu suyu ortalıktan yok eder.
İşte erkekle kadın da böyle su ile ateşe benzerler. Görünüşte su gibi olan erkek, kadına hâkim bir durumda ise de, işin iç yüzü böyle değildir. Ateşin harareti gibi kadının sevgisi ve câzibesi de erkeği coşturup kaynatıp tüketmeye kadirdir.
böyle bir gün yalnız da çekilmez sercan... var sen geri cay...
Abicim ben yaklaşık 2 senedir bekarım fakat aldığım haber ve resim biraz incitti beni açıkcası
Çok mu mutlu oldunuz Çetin bey 
efenim dün Çetin beyin öforik günüydü kendisi çok mutluydu etrafa neşe saçıyordu... bu sebepten mütevellit yazmıştır onu....
efenim dün Çetin beyin öforik günüydü kendisi çok mutluydu etrafa neşe saçıyordu... bu sebepten mütevellit yazmıştır onu.... 
Hmm peki bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Hande hanımefendi.
Hmm peki bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Hande hanımefendi. 
rica ederim sayın üye....
Hz. Mevlâna kadın-erkek birlikteliğini Mesnevîde şöyle anlatıyor:
Su ile ateşin hallerini bilirsin. Gerçi su, ateş gibi heybetli bir varlığı söndürebilme kudretindedir. Ancak aynı su bir kap içinde bulunursa ateş onu kaynatır, bir damlası kalmayıncaya kadar buhar haline getirip havaya karıştırır. Kısaca kaplar dolusu suyu ortalıktan yok eder.
İşte erkekle kadın da böyle su ile ateşe benzerler. Görünüşte su gibi olan erkek, kadına hâkim bir durumda ise de, işin iç yüzü böyle değildir. Ateşin harareti gibi kadının sevgisi ve câzibesi de erkeği coşturup kaynatıp tüketmeye kadirdir. 
abi güzel bir noktaya değinmişsin.. kadınların düşünce yapıları biraz farklı.. erkekler düz mantığa daha yatkın iken kadınlar olaylara çok farklı açılardan bakıp senin mesneviden verdiğin örnekteki gibi buhar edebiliyorlar.. o yüzden sanırım en iyisi bekar yaşamak.. neyse konun gereği bu muhabbetler değil.. kusuruma bakmayın!
Çok mu mutlu oldunuz Çetin bey 
Gerçek olamayacak kadar güzel bir espri olarak kabul edildi tarafımdan, Hande Hanımın dediği gibi öforik bir durum yok.
Hande hanım; yorum ve açıklamanız için teşekkür ederim. Sercan bey'e gerekli açıklama yapılmıştır. Her hangi bir öforik (Kişinin hoşnutluk duyduğu ve kendisini iyi hissettiği bir ruhsal durumdur. Psikiyatride öfori, her zaman patolojik anlam taşır ve çok kere organik serebral hastalığın önemli bir erken belirtisidir. Bulaşıcı değildir, kişinin neşeli halinin sebebi yoktur; çünkü hoşnutluk duygusu bilinç yoksunluğuna ve üzüntü yahut anksiyeteyi duyamamaya dayanır. Kandaki alkol miktarıyla ilgili olarak da oluşabilir. Ayrıca morfin, meperidin ve daha az olmakla birlikte metadon gibi narkotik aneljezikler de öfori yapabilir) durum söz konusu değildir, teşhisinizin isabetsiz olduğunu memnuniyetle belirtirim, saygılar.
Hande hanım; yorum ve açıklamanız için teşekkür ederim. Sercan bey'e gerekli açıklama yapılmıştır. Her hangi bir öforik (Kişinin hoşnutluk duyduğu ve kendisini iyi hissettiği bir ruhsal durumdur. Psikiyatride öfori, her zaman patolojik anlam taşır ve çok kere organik serebral hastalığın önemli bir erken belirtisidir. Bulaşıcı değildir, kişinin neşeli halinin sebebi yoktur; çünkü hoşnutluk duygusu bilinç yoksunluğuna ve üzüntü yahut anksiyeteyi duyamamaya dayanır. Kandaki alkol miktarıyla ilgili olarak da oluşabilir. Ayrıca morfin, meperidin ve daha az olmakla birlikte metadon gibi narkotik aneljezikler de öfori yapabilir) durum söz konusu değildir, teşhisinizin isabetsiz olduğunu memnuniyetle belirtirim, saygılar.
Çetin bey sorun yok ben alınmadım o an belki biraz yanlış anlamış olabilirim, tartışma olmaz umarım.
Hediye edilen araba BMW 1 serisi,sevgilinin kullandığı araba Range Rover Evoque.Her ikiside Borusan oto ithali araç.Ahmet'e fikri konusunda katılabilirim
Ayırıcı tanıyı ve doğru teşhisi bir hekimin koymasından yanayım alıntıyı nerden yaptınız bilmiyorum ama tanı koymak bu alıntıyı yapmak kadar kolay olsaydı Tıp Fakültesi 6 yıl olmazdı. Öforik olmak sandığınız kadar korkunç bir durumda değil merak etmeyin. Kırmak için yazmadım emin olun, esprilerinizi çok algılayamamakla birlikte paylaşımlarınızın devamını dilerim.