0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamda bugün hayatımın golünü yedim...Şoktayım resmen.
benim gibi sevgililer günün girdiği 15. dk da sevgilinizden ayrılmayın.. sevin sevilin
böyle bir gün yalnız da çekilmez sercan... var sen geri cay...
Harika
Çok mu mutlu oldunuz Çetin bey
efenim dün Çetin beyin öforik günüydü kendisi çok mutluydu etrafa neşe saçıyordu... bu sebepten mütevellit yazmıştır onu....
Hmm peki bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Hande hanımefendi.
Hz. Mevlâna kadın-erkek birlikteliğini Mesnevîde şöyle anlatıyor:Su ile ateşin hallerini bilirsin. Gerçi su, ateş gibi heybetli bir varlığı söndürebilme kudretindedir. Ancak aynı su bir kap içinde bulunursa ateş onu kaynatır, bir damlası kalmayıncaya kadar buhar haline getirip havaya karıştırır. Kısaca kaplar dolusu suyu ortalıktan yok eder. İşte erkekle kadın da böyle su ile ateşe benzerler. Görünüşte su gibi olan erkek, kadına hâkim bir durumda ise de, işin iç yüzü böyle değildir. Ateşin harareti gibi kadının sevgisi ve câzibesi de erkeği coşturup kaynatıp tüketmeye kadirdir.
Buna ne dersiniz Bmw nin viral reklamı gibi geldi bana İşte Türkiye'nin konuştuğu sevgililer günü hediyesi!
Hande hanım; yorum ve açıklamanız için teşekkür ederim. Sercan bey'e gerekli açıklama yapılmıştır. Her hangi bir öforik (Kişinin hoşnutluk duyduğu ve kendisini iyi hissettiği bir ruhsal durumdur. Psikiyatride öfori, her zaman patolojik anlam taşır ve çok kere organik serebral hastalığın önemli bir erken belirtisidir. Bulaşıcı değildir, kişinin neşeli halinin sebebi yoktur; çünkü hoşnutluk duygusu bilinç yoksunluğuna ve üzüntü yahut anksiyeteyi duyamamaya dayanır. Kandaki alkol miktarıyla ilgili olarak da oluşabilir. Ayrıca morfin, meperidin ve daha az olmakla birlikte metadon gibi narkotik aneljezikler de öfori yapabilir) durum söz konusu değildir, teşhisinizin isabetsiz olduğunu memnuniyetle belirtirim, saygılar.
Buna ne dersiniz Bmw nin viral reklamı gibi geldi bana Kim, böyle sevgili/sevgililer günü/sevgililer günü hediyesi istemez (ileti şu şekil de de anlaşılabilir: Kim, böyle sevgili olmak/sevgililer günü yaşatan olmak/ sevgililer günü hediyesi alabilecek güçte olmayı istemez)
Hatırlatayım dedim sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin....Eşlerinize arkadaşlarınıza hoş jestler yapmanızı temenni ederim.... (bu başlık geyik yapılsın diye açılmış olup "gavur icadı" konusuna değinilip tartışma yaratılmaması rica olunur)