0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ben hiç para harcamicam bugün sevgilim yok
Yapma İlke ya. Senin gibi delikanlıdan beklemezdim bu cevabı.
Hande abla, bende kara kara düşünüyordum bu konuyu çiçek alsam kime alacağım , biri olsa ne çiçeği alırdım , çiçek almasam ne alırdım , bu seferde beğenirmiydi ,beğenmezse ne yapardım , beğenmediği zaman çocuk gibi küser gönlünü almak için bi ton çiçek parası minik hediyeler falan , sonra yemeğe çıkar diye tutturur orda da kredi kartına dayanırsın ay sonunu düşünürsün gibi gibi vs vs... Neyse bu sene yırttık bekarız , artık önümüzdeki senelere bakalım.
Hala degisen birsey yok
Yuuoh bea iyi böle iyi hala ayni gorusteyim. Sen bujilerini aldin mi koççum Ateşlemede sorun var diyodun Zaman ilerledikçe durum bu hale geldi
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var malum bugün sevgililer günü sevgilime biricik aşkıma yarın ne hediye alsam bi türlü karar veremedima) spoylerb) spor yayc) chip tuningd) full depo yakıte) güzel bi iç dış yıkamaf) sizden öneriler
Ticareten belirlenmiş özel günlere karşı biri olarak bugün için eşime " çiçeğe para vereceğimize gidelim biryerlerde karnımızı doyuralım" dedim. En sonunda oda yola geldi ve gülerek " tamam " dedi.