Bunu görünce bende üzülmeye başladım açıkcası![]()
Oğuz verilmiş sadakan varmış
en son ne aldınız sorusuna genel verdiğim bir cevaptı..napayım çok sigara içiyordu evde küllük yoktu
hem ben sevgiler gününde niye alayım hediye fln olacak şeymi cık cık cık
Bu ikili yine bişiler çeviriyor ama hadi hayırlısı...
Nasıl olmaz bal gibi de olur

şimdilik Caillou'nun boyama kitabı, ve eğer pazarlık yeteneğimi konuşturabilirsem bir demet papatyayla idare edicek...
ama param olsun bunu alıcam
Oğuzhan merakıma yenılerek soruyorum kaç yaşında bu kız![]()
![]()
![]()

birkaç ay önce yirmiyi doldurdu, ama bizim ruhumuz genç![]()
Oğuzhan merakıma yenılerek soruyorum yukarıda ki bebek ne alâkâ?
birkaç ay önce yirmiyi doldurdu, ama bizim ruhumuz genç
Bayaaa bi gençmiş Allah mesut etsin

Önceden 14 şubatmı yoktu yoksa son yıllarda bizmi başkalarının adetlerini adet edindik? Herkese saygım sonsuzdur herkes istediği şekilde yaşayabilir ama bir güne özel olarak 15-20 L ya alabileceğim bir ürünü o güne özel olarak 50L'ya almak bence müsriflikten öte birşey değildir.(Rakamlara takılmayın lütfen) Sevgiyle kalın:)
Az önce bitane okudum çok hoşuma gitti![]()
![]()
Sevgililer günü hediyeme sevgili arıyorum...
![]()
Dün gezerken eşimle beraber gördük çok yaratıcı geldi en azından kaşardan iyidir,....Bildiğin bal kasnağını kalp şeklinde yapmışlar...İçi ise petek petek bal dolu.....Derdi gırtlak olanlara ve sevgilisine balım diye hitab eden forumdaşlara duyurulur......
![]()
Aşağıda bi kaç foto paylaşıcam ama burda Samsun'da gördüğümüz daha estetik ve yan yana 2 tane kalp...
harika

14 Şubat 2012 Sevgililer Gününü karlı geçirmenin bir kaç yöntemi![]()
2012 sevgililer günü kampanyasını duyuran Full petrol 14 Şubata özel öğlen 12:00 – gece 24:00 saatleri arasında Akaryakıt ve LPG’de %12 indirim fırsatı sunuyor kaçırmayın!
Akaryakıtta kampanyaya farklı bir soluk kazandıran Full şimdi 14 Şubat sevgililer günü kampanyası ile Eskişehir Tepebaşı istasyonunda akaryakıtta %25 indirim kampanyası başlattı.
Doğtaş mobilyada 2012 sevgililer gününe özel kammpanya indirimi başladı.Doğtaş 2012 Sevgililer Günü’ne özel Türkiye’nin ilk Aşk yatağı Lovely Yatak ve ilk aşk koltuğu olan Sofa D’Amore modellerinde 11 – 16 Şubat 2012 tarihleri arasında harika bir indirim fırsatı sunuyor.Kampanyada Sofa D’Amore Koltuk 1.712 TL yerine 1276 TL, Aşk Yatağı Lovely 785 TL yerine 585 TL’ye sizleri bekliyor.
Bellona 2012 Sevgililer Gününe özel Kampanyasında ev tekstil ürünlerinde harika fiyatlar sunuyor.Sevgililer günü kampanyası kapsamında 11-29 Şubat 2012 tarihleri arasında geçerli indirimleri aşağıda bulabilirsiniz.ine ka
Lover Çift Kişilik Nevresim Takımı 126 TL yerine 94,90 TL
Javel Çift Kişilik Uyku Seti 211,20 TL yerine 169 TL
2012 Sevgililer gününe özel olarak sevdikleriniz için beyaz eşya hediye seçenekleri Arçelik mağazalarında sizleri bekliyor.Sevgililer gününe özel olarak satışa sunulacak indirimli ürünleri aşağıda bulabilirsiniz.
Arçelik 8123 HR Çamaşır makinesi 8 kg 2099 TL yerine 1259 TL
Arçelik 3885 KR Kurutma makinesi 8 kg 2.299 TL yerine 1.425 TL