0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar arkadaşlar.Dün 2 gibi Levent'teki Kanyon alışveriş merkezinin önünden maslak istikametine giderken polislerin cam filmi olan araçları durddurduğunu gördüm. Şu kötü havalar geçsinde cam filmimi yaptırayım diye niyetimi netleştirmişken böyle bir uygulama tekrardan gözümü korkuttu doğrusu. Hafta sonundan itibaren ceza almış üyelerimiz var mıdır?
Sema Hanım, bilgi için teşekkürler. Serkan bizim hayaller başka bahara kaldı gibi
Benim bir önceki yaptırma aşamasında da aynı şeyler başıma gelmişti. Vardır bir hayır
evet arkadaşlar hiç boşuna böyle bir işleme kalkışmayın beylikdüzünde yaşıyorum aynı gün içerisinde çalıştığım iş yerinden araçla gelen arkadaşlara cezalar kesildi şuan hiçbirinin aracında film yok. ve sürekli kontroller devam ediyor
Benim aracımda sanırım 2 numara filim var,eski sahibi yaptırmıştı.Muayeneden hafif kusur olarak geçmiş,yinede polis buna ceza yazabilirmi acaba?
Peki bu filimli camların trafiğe engeli nedir acaba,yani neden yasak bilen varmı?
Tam nedenini bilmiyorum ama iç kısmın görünmemesi galiba.. Ama perde serbest tuhaf