Toplam Oy Verenler: 44
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi kıyaslara ne yönden bakacaksın? Bir kere şu var Boradan konfor bekleme bildiğin traktör... Alman Torosu....
Sağlam değil demedim ki Torosta gelmiş geçmiş en sağlam araçlardan
Bir kere şu var Boradan konfor bekleme bildiğin traktör... Alman Torosu....
abi ondan ne şüphe demek istediğim konforlu,sağlam ve güçlü bir bünyeye sahip değilmi?
wolkswagen bile üretimini durdurduğuna göre vardır bir hikmeti?
Corollaya göre modelli olucaktır illaki.Birde Boranın fullü alınılacaksa Corollaya bakma bile derim.
İki aracın da farklı artıları var; bence bora'nın komforu o model corolladan çok daha yüksek, donanım seviyesi ve malzeme kalitesi olarak da aynı şekilde. Motorları kıyaslarsak borada kullanılan 1.6 8v motor alt devirlerde çok güzel kavrıyor, çekişi alt devirlerden itibaren çok iyi, ancak corolla aynı devirlerde biraz daha ağır kalıyor. Fakat 1.6 16v corolla devir yüseldikçe öne geçer gibi, ayrıca yakıt tüketimi bakımından da corolla daha ekonomiktir.Yol tutuşu bakımından ikisi de eşit diyebilirim, ama bora sanki biraz daha iyi basıyor yere.
İki aracın da farklı artıları var; bence bora'nın komforu o model corolladan çok daha yüksek, donanım seviyesi ve malzeme kalitesi olarak da aynı şekilde.
Konforu çok daha yüksek derken Bora kullandınız mı Alp bey ?Ayrıca Serdar bende bu düşüncedeyim derken sen kullandın mı ?Şahsen ben bora kullandım ki ayrıca kendi forumlarında bile adamlar konforunun iyi olmadığından bahsederken bu yorumlara siz nereden vardınız
Evet Ahmet Bey, aynı model bora-golf-ibiza kullandım(ibizadan önceki aracım da 98 corolla idi) iç kısımlar (özellikle bora ve golf birebir aynı) aynı. Komfor olarak da sadece içlerinden ibizanın süsp.ları çok sert, yol tutuşu diğerlerinden daha iyi ama komforu olumsuz etkiliyor, onun dışında borada ve golfte yoldaki ne çukurları ne tümsekleri okadar hissetmedim. Ayrıca boranın koltukları insanın belini ve sırtını çok daha iyi kavrıyor corllaya göre. Ancak dediğim gibi ben okadar da komfor hastası değilim, bana sorarsanız sırf 16v motoru ve yakıt ekonomisi için corolla derim.(Not: Herkesin yorumu kendine aittir, bunlar benim "kendi yorumlarım", o forumdakilerin yorumları da beni zerre kadar ilgilendirmiyor, benim o araçla ilgili izlenimlerim bu yönde, o yüzden izin verin kendi yorumlarımın, kendi yaşadıklarımın nasıl olacağına ben karar vereyim!)