Toplam Oy Verenler: 44
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
C segmentinde Bora ilk çıktığı yıllarda maalesef fazla tutulmadı.Bu nedenle VW,piyasaya Jetta'yı çıkardı.
Evet Ahmet Bey, aynı model bora-golf-ibiza kullandım(ibizadan önceki aracım da 98 corolla idi) iç kısımlar (özellikle bora ve golf birebir aynı) aynı. Komfor olarak da sadece içlerinden ibizanın süsp.ları çok sert, yol tutuşu diğerlerinden daha iyi ama komforu olumsuz etkiliyor, onun dışında borada ve golfte yoldaki ne çukurları ne tümsekleri okadar hissetmedim. Ayrıca boranın koltukları insanın belini ve sırtını çok daha iyi kavrıyor corllaya göre. Ancak dediğim gibi ben okadar da komfor hastası değilim, bana sorarsanız sırf 16v motoru ve yakıt ekonomisi için corolla derim.(Not: Herkesin yorumu kendine aittir, bunlar benim "kendi yorumlarım", o forumdakilerin yorumları da beni zerre kadar ilgilendirmiyor, benim o araçla ilgili izlenimlerim bu yönde, o yüzden izin verin kendi yorumlarımın, kendi yaşadıklarımın nasıl olacağına ben karar vereyim!)
wolkswagen bile üretimini durdurduğuna göre vardır bir hikmeti?
Ayrıca değinmek istediğim konu beğeniler istekler göreceli şeylerdir ama koNforun göreceli olma ihtimali yoktur... (süspansiyon vs açısından, donanımın verdiği konfor farklı, ki zaten konfor denildiğinde akla ilk gelen süspansiyon konforudur)
konforun, kişilerin keyiflerine ve hissettiklerine bağlı olarak ortaya çıkan bir durum olmayıp, yani göreceli olmayıp kimin neyden, ne kadar keyif alacağının belirli yerlerde, belirli standartta olduğunu da öğrendim.
Ve tabi bence.
boranın tutmama sebebi sıfır fiyatının passatla nerdeyse aynı olmasıydı bence, aynı hatayı jettada yapmadılar fiyat farklarını görüyorsunuz
evet ama sanırım yanlış sınıflarda bir karşılaştırma olmuş
biraz öle olmuş
Serdar, araba değiştirmeyi mi düşünüyorsun?