Gönderen Konu: selam millet benide aranıza alırsanız sevinirim işte 98 spcyal corolla  (Okunma sayısı 3597 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  Selam.
 Hoş geldiniz. Tanışma bölümünde de isterseniz kendinizi tanıtabilirsiniz. Aracınız zaten bu haliyle oldukça güzel bir şekilde kendini tanıtıyor. :)
 Jantın markasını, ağırlığını falan öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
hosgeldin kardesım araban cok guzel farları nerden aşdıgını sorabılırmıyım izmirde ve istanbulda bulamadım ben kesin bi cevapta alamadım kimseden sen nerden aldın kac ytl?
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Maşallah aracın çok güzel arkasına göre ön biraz havadamı kalmış resimden mi yoksa. Kazasız sürüşler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
selam  arkadaşlar çok teşekürler yorumlarınız için hakan bey jantın markası steamfood ağırlığı 1,100kg jant lastik 1,200 ytl
gökan kardeşim bu farları bende çok aradım istanbıul ankara izmir felan bakmadıım yer kalmadı saolsun bi arkadaşım yardımcı oldu ve bulduk isteseniz sizede bulabiliriz far sinyal panjur komple takım ve 360 ytl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Güle güle kullan bu sitede gördüğüm en güzel toyota fazla abartıya da kaçmamış çok güzel görünüyor
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
selam  arkadaşlar çok teşekürler yorumlarınız için hakan bey jantın markası steamfood ağırlığı 1,100kg jant lastik 1,200 ytl
gökan kardeşim bu farları bende çok aradım istanbıul ankara izmir felan bakmadıım yer kalmadı saolsun bi arkadaşım yardımcı oldu ve bulduk isteseniz sizede bulabiliriz far sinyal panjur komple takım ve 360 ytl
[/quote

tamam cok ıyı olur kardesımde nasıl alıcaz nasıl ayarlıcaz
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
selam  gökan kardeşim sana yardımcı olabilirsem sevinirim adresin ve bulunduun yer hakkın da bilgi verirsen bi çaresine bakarız kardeş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Merhaba aramıza hoş geldiniz corollamnızı kazasız belasız kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
gerçekten güzel olmuş kazasız belasız güle güle bin
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Sade ama çok güzel, kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
çok teşekkürler umarım sizlerde kazasız cezasız ve gönül rahatlığı ile kullanırsınız 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Kemal bey arabanız maşallah çok sade ve sık olmuş. şahsen ön camdaki yazıları ve üst kısımdaki siyah bantı beğenmedim. onlar da olmasa daha şık olur sanki. Jantlarınız kaç inç?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
teşekkürler  orhan bey yorumunuz için ayrıca teşekkürler o yazılar kardeşim askerde olduu için duruyo geldiinde sökülecek  bnta gelince günşlik filmi siyah folyo felan değil ayrıca jantlrım 16 inç steamfood marka

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
benim jantlarım da aynı marka ;)

jantların tanesi 1,1 kilo yazmışsınız ama o jantlar nerden baksanız 5-6 kg gelir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
valla orhan bey ben kilosuna felan bakmadım işin doğrusu yalnız ilk aldıımda janta bakarken sadece jant bayakı hafif geldi belki yanlış yazmış olabilirim 5 veya 6 kiloda gelmez ama tartırıcam kafama takıldı şimdi size o zaman sölerim  saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
ben de SSW Stamford jant kullanıyorum 17'.  benimkinin teknik verilerinde ağırlık 6,9 kilo görünüyor. sizinki de 16' olduğuna göre muhtemelen 5-6 kilo arasındadır diye düşünüyorum. tartarsanız süper olur merak ettim ben de :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Pardon 5-6 kilomu? Bunlar çok iddialı değerler bence 16 ya da 17 inch jant için. Tabi forged ya da forged spun değilse üretim tekniği. Bu konuda (jant ağırlığı, üretim tekniği, fiyatı)mümkünse ve elinizde mevcutsa daha detaylı bilgiler verebilirmisiniz? Bende merak ettim çünkü. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Hakan bey şimdi bulmaya çalışıcam SSW nin sitesinden ağırlıkları ama o kadar iğrenç bir siteleri var ki inanılmaz yavaş :) bulunca yazarım.