Gönderen Konu: selam millet benide aranıza alırsanız sevinirim işte 98 spcyal corolla  (Okunma sayısı 3598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
güle güle kullanın, çok hoş.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
orhan bey jantları söktürdüm jant lastiktam 6,70 kg gelior sadece jant 3,4 kg gelio benm jantlar yani toplam 13,6 kg 4 jant jant lastik toplamı 26,8 kg gelior buda arabada %18 tap speed yani kalkışlarda hız kaybı  ve %50 yol tutuşu sağlıomuş bizim burdaki lastik satan abi söledi bunları  ayrıca jant tan janta fark varmış saygılarla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
orhan bey jantları söktürdüm jant lastiktam 6,70 kg gelior sadece jant 3,4 kg gelio benm jantlar yani toplam 13,6 kg 4 jant jant lastik toplamı 26,8 kg gelior buda arabada %18 tap speed yani kalkışlarda hız kaybı  ve %50 yol tutuşu sağlıomuş bizim burdaki lastik satan abi söledi bunları  ayrıca jant tan janta fark varmış saygılarla

hımmm. demek ki benim jantların katalog verisi doğrudur. 6,9 kg yazıyordu çünkü. demek ki benim jant lastik toplamı da 10 kg a yakındır. ben de söktürdüğüm zaman tarttırıcam gerçi yakında :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
  • Kan Grubu: B+
orhan abi senin arabadaki jantın fiyatı nekadar 17 den memnunmusun çok ses yap diolar arabayı yorara diyorlar  senin için nasıl
 iyiymi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
kemal bey bizim araca uygun far seti bulabilirmiyiz peki
klein aber mein..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
orhan abi senin arabadaki jantın fiyatı nekadar 17 den memnunmusun çok ses yap diolar arabayı yorara diyorlar  senin için nasıl
 iyiymi

valla ben jantlara 840 ytl, 205x40x17 kumho lastiklere de 500 ytl vermiştim. tabanın yerle teması daha fazla olduğundan daha fazla ses yaptığı doğrudur. ayrıca 17 lerle bayağı sert oluyor araç, dar tümseklerden falan geçerken zıplıyor neredeyse :) direksiyon da ağırlaşıyor tabi biraz ama bunların karşılığında daha iyi bir yol tutuş ve güzel bir görünüm elde ediyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Kastar Emlak
Arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum ben aracı yeni aldım ama kısmet bir türlü binemedim. 1 hafta kullandım kaza yaptım bügün aracım çıkıyor komple boyanmış olarak.yavaş yavaş modifiye etmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
jantlar benim hijoin lere çok benziyor ama araba genel olarak güzel kazasız belasız inşallah.bu arada geçmiş olsun diyorum dikkatli olmak lazım bazen hata kendimizde olmayabilir ama yinede herşeye dikkat etmek gerek.
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
evet tam hayelimdeki corolla bende böle bişi yapmak istiyorum aldığın yerin telfonu ve adresiniverebilirmisin kredi kartına taksit yapıyolarmı...