0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şerit çektirmede dostum ne yaparsan yap Bu arada dünür oluyoruz he yarın samsuna gönderiyoruz kuzenimi ve amcamları Allahın emri peygamberin kavliyle
araç oldukça güzel .. fakat ufaktan ben de fikirlerimi belirteyim...ön kaput spoyler'ı suv tarzı kasalarda daha hoş duruyor bence...arabanızın rengi bence diğer aurislere göre en cok yakısan renk..şerit çok amele olur sanki:( bence böyle güzel hiç bozmayın...bi de ufak bi sorum olacak bu arabanın fiyatı belli, harcadıklarınız belli... acaba bu paraya daha gösterişli daha konforlu bi araç alınamazmıydı??
Hocam araç güzel gerçekten ama öndeki bant iyi durmuyor bence bıyık gibi duruyor şahsi kanaatim.. Kazasız sürüşler...
Arabayı geçen gün fotoğrafı çektiğiniz yerde gördüm ama park sorunu olduğu için duramadım .... Maşallah güzel olmuş....
maşallah allah kazasız kullanmayı nasip eylesin.Aracınız güzel olmuş beyaz olması şahane
Aracınıza çok para harcamışsınız, ama tercihler yanlış olmuş bence
Talha bey önce Mevlit Kandiliniz mübarek olsun. Aracınız çok güzel maşaallah. Yaptıklarınızı çok beğendim. Süper olmuş bence. Özellikle kırmızı sabit ışık acaip hoş olmuş. Bende de sizin aracın aynı aksesuarlısı siyahı var. Allah kaza bela vermesin. Denizli' den selamlar.
o ön kapu koruyucuyu aldığıma alacağıma pişman oldum . isteyen varsa satabilirim şükrü bey çok teşekkür ederim eleştiriniz için..Allah cümlemize kaza bela vermesin
Talha MerhabaSamsundan bir üye daha görmek güzelAracını yeraltı çarşısının oralarda daha önce görmüştüm güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallahilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti hatta o anda keşke şu kaputa siyah parçayı eklemeseymiş dedim kusra bakma yine diyorum keşke olmayaymış aracını görürsem tanışmak için yolunu keserim haberin olsunİyi forumlar