0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Talha bey, arabanız hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Modifiye zevk meselesidir, herkesin gönlünce olamazsınız, zaten modifiye vs. kendiniz için yaparsınız başkaları beğensin diye değil. Eğer siz beğeniyorsanız bu haliyle kullanın hiç bir şeyi sökmeyin, araç sizin aracınız. Ben de Auris düşünüyordum başka marka aldım, auris alsaydım ben panjurun oraya takılan buna benzer bir parça var plakaya kadar uzanıyor ondan düşünürdüm. Tekrar hayırlı olsun.
Talha Bey,Bir arkadaş konu açmış zaten Auris Maske diye. Orada resim var. http://imageshack.us/photo/my-images/407/20101101114053158grl533.jpg/ Folyo yapmak çok daha ıcız olur ama sizde diğer parça orjinal olduğu için folyo olmaz herhalde.
bende öyle bi kaç kişinin yolunu kestim )yeraltı camiinn orda fetih baharat var.oraya bakıyorum.genelde de araba dükkanın yanında durur.dükkanada beklerim. ramazan.siyah parçayı çıkartıcam ..çok yakında. forumdaki isimleri unutmamaya çalışıyorum .reelde tanışırsak daha iyi ve hoş olur.saygılar selamlar