0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40207.0Bu likteki yazıyı okuyunuz. Toyota Corolla 1.4 D4D Cold start.
FatihDoğudakiler genelde pek mazotlu araba kullanmaz. Ağırlıklı olarak LPG taktırarak kullanmayı tercih ederler. Saha önce de yazmıştım. Ben Ağrı'da hareket halindeki TIR'ın mazot rekorlarının donduğunu ve arabanın yolda kaldığını gördüm. Hava sıcaklığı -40 civarındaydı. O gibi durumlarda devreye hemen bir küçük tüp ve pürmüz giriyor.
Kontağı fazla açıp kapatırsanız kızdırma bujisiyle ilgili sıkıntı yaşarsınız ufak bir not düşeyim.
Oðuz bey daha önceden edindiðim forum bilgilerine dayanarak size þu açýklamayý yapabilirim:"Aðrý' da Focus tdci kullanan bir arkadaþ kýzdýrma bujisi arýzasý yaþamýþtý, 70k kilometrelerde. Servis bu arýza nedeninin ilk çalýþtýrmada 2 den fazla kontak açma kapatma yapýlmasýyla oluþtuðunu söylemiþti." Ýyi forumlar dilerim siz arkadaþlarýma...
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim Coskun bey, bundan sinra daha dikkatli olurum İyi forumlar
5 Şubat2012 pazar sabah saat:06:25 MUŞ'ta -29 derecede çalıştı. arabam 2007 D4D corolla comfort. ikinci basmaya çalıştı. orjinal pembe antifiriz vardı.
Rica ederim Oğuz bey.Bu arada sitenin Türkçe karakterleri alıntı yaparken sıkıntı mı çıkarıyor ney?