0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba 2004 model bir t-sport almak istiyorum. fakat bu araçla ilgili çok fazla bilgim yok alınabilirmi? avantajları dezavantajları nelerdir? şimdiden teşşekür eederim...
En güzel bilgiyi ben vereyim sana Corolla T-sport dünyada en verimli 3.araç seçilmiştir. Verilerine göre gayet iyi bir çizgisi bulunmaktadır.Rakiplerine oranla daha seri ve daha ekonomiktir.
+1Ancak şöyle birşey söz konusu t-sport 1.8vvtl-i 192hp 0-100km 8saniye golf gt 1.4tsi 170hp 0-100 7saniye aralarında tork farkı var turbo benzinli bir motor düşük devirlerden max devire kadar bütün torkunu ve beygirini koyarken atmosferik benzinli böyle değil malesef ancak atmosferik motor aşırı beslemeli bir motordan daima daha uzun ömürlü ve sağlamdır maliyeti düşktür üstünde oynama yaparken yada sanayide tamir edilirken rahatlıkla yapılabilir ancak turbo benzinli misal tsi motor sanayide halledilemez...
Konu T-sport bahsi geçen araç tsi !! !! !! Bu T-sport'a hakarettir benim gözümde. İlk neslinde gaza gelip 122, 140, 170 bir sürü versiyon yaptılar, patır kütür patladı motorlar.T-sport Yamaha bloklu çılgın bir motor, 6200 d/d'ya kadar liftleri açılmadığı için nerdeyse 1.6 atmosferik bir motor kıvamında çalışır. Bunun ne faydası olur?-Şehiriçinde daha sakin, ekonimik ulaşım maksatlı seyahatlerde de kullanılabikecek makul bir araç. Type-R'lar gibi sürekli bir performans otomobili değil.-Çevreyollarında performanslı kullanım amaçlandığında 6200'den sonra boyun kıran çılgın bir atak, yanlış hatırlamıyorsam 8500 civarında devir çevirebiliyor, 2500 devir civarında bir aralıkta takip eden viteslerde kullanılabiliyor.
Araç kral bir araç 8000d\dk çok rahat çevirebilmekte zaten vvt-i motor yanlışım yoksa 6000d\dk dan sonra subap açıklığı artar ve canavarlaşır diye biliyorum yakıt tüketimi şehirler arası min. 7.1litreden başlıyor şehir içi min. 10litre gibi bir değer ancak emsallerine göre hakkını veremiyor açıkcası...
teşekkür ederim yanlız emsalleriyle roll yaparken çekilmiş videoları var pek dediğiniz gibi değil sanki ufak tefek oynamalarla 200 küsür beygirleri görebiliyormuşuz diye öğrendim.