gerçekten motor verimi ve fiyat karşılaştırılması yapıldığında ideal bir araç. Yaklaşık 2-3ay önce bende gözümü karartıp almaya niyetlenmiştim, ancak gerçekten içime sinen bir araca hiç rastlayamadım internet üzerinde, kendi aracımıda istediğim rakama satamayınca vazgeçtim.
Şimdide genel olarak baktığımda, gerçekten t-sporta alternatif bir araç piyasada o fiyata mevcut değil, fakat t-sportunda şanssızlığı türkiyede çok az bulunması, maalesef, 1.6 corolla hb kadar piyasa değeri yok, ve çok az araç var, honda olarak düşünseniz aynı paraya anca, 98-99vtec alabilirsiniz ki, t-sportla kıyasladığınızda, ne açıdan bakarsanız bakın, vtec oldukça zayıf kalacaktır.
Beni biraz hayat şartları buna mecbur etti, t-sporta sahip olamadım, ocak-şubat 2013 gibi fn2 type-r almayı düşünüyorum. 2.el piyasası olarak bakıldığında, ve bu tip yıpranmanın hızlı olduğu hothatchlerle kıyaslandığında, 2008-09 model type-r bence güzel bir alternatif olabilir. tabi yaklaşık 20bin tl var aralarında, bence sizde benim gibi, içinizdeki adrenalin duygusuna bir süre gem vurup, fn2 type-r a yönelin. Çünkü şunu unutmayın, bu artık son kuşak, bunlara binemezsek gençliğimiz hothatch kullanamadan geçecek. Fn2 type-r dan sonra, hiçbir verimli japon üretilmeyecek ve satılmayacak, japon severler için bu son şans.tabi hayat atmosferikte oldukça.