0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
0
Levent abi peki sizde 10 üzerinden kaç titreşim ?
Kendi aracım için 1 puan veriyorum. Benzinli motorda bile ancak bu kadar titrer.PO'inden yakıt alınız, her 5000km'de bir enjektör temizleyici kullanınız.
Direksiyonda hissedilen, 10 üzerinden 3 cıvarı. Arabayı yeni aldığımda, hiç yoktu titreşim diye hatırlıyorum.
Yakıt konusunda Shell biraz daha mantıklı değilmi üstadım nelere göre PO'yu tercih ediyorsunuz biraz açabilirmiyiz çünkü ben Shell'i hiç değiştirmedim 2009'dan beri
Ahmet bey,Bütün yakıt markalarını denediğimden sabittir, Shell, BP, Total, yakıtlarında bir sorun yoktur fakat yeterli menzil sağlayamamaktalar.Deponuzu sonuna kadar kullanın ve yeni bir PO istasyonundan yakıtınızı doldurun, eve döndükten sonra titreşiminizi tekrar gözden geçirin, kesinlikle hemen bir fark göreceksiniz, daha fazla menzil sağlayan bu yakıt daha verimli yanma meydana getirdiğinden titreşimleride yok etmekte hatta benzinli araç kadar sessizlik sağlayabilmektedir.Denemekle aracınıza zarar vermezsiniz.Not: Enjektör temizleyiciyi unutmayınız.
Menzil konusunda haklısın tekin abi PO'yu deneyelim birde hiç PO dan yakıt almadım çünkü daha önce denemekten zarar gelmezNot : Şuanki aracım benzinli ve 97 Oktan kullanıyorum.inşallah PO'dan memnun kalırız tecrubelerinizle aydınlattığınız için ayrıca teşekkürler.
Sonucu paylaşırsanız herkes faydalanmış olur.
Geçen sene yine deneme amaçlı Opetten yakıt aldım, aracım traktör gibi çalışmaya başladı, Opet merkezini aradım ve şikayet ettim vs. Kaliteli yakıtın yanması verimli olunca titreşim yaptırmaz ve aynı zamanda da uzun menzil yaptırır.Shell, BP ve Total yakıtları içindeki katkılar nedeniyle titreşim yaptırmazlar fakat güçleride daha azdır.Aracınızın kaliteli yakıta ihtiyacı olduğu belli, yakıt katkısına değil.Fakat enjektör temizliğide çok önemli bir konudur, düzenli enjektör temizleyici kullanılması gerekir, bununda faydasını görürsünüz.
tekin bey enjektör temizliyicileri sürekli vurguluyorsunuz eğer elinizde varsa iskontolu satarsanız alabilirim:)